Miradagen ♡


Idag firar vi den här lilla busungens namnsdag. Mira finns ju inte med i den vanliga kalendern så vi har valt att gå efter svenskanamn istället och då har Mira namnsdag just denna dag. 

Vi (eller mer jag kanske, haha ) tycker att det är så himla mysigt att få fira, stort som smått och att få tillfälle att skämma bort mina barn är ju bland det härligaste som finns. 
 I min familj när jag växte upp firade vi också namnsdagar, lite som en perfekt tillfälle att få anledning att ses, fika och fira tillsammans. Jag gillar det! 

Så idag har vi alltså firat. Direkt när vi hela familjen var samlad här hemma blev det en mysig fika, Mira fick några små presenter.

  
Moa-louise hade gjort två små paket alldeles själv till sin lillasyster, såå himla gulligt, jag smälte verkligen. Hon hade gjort en teckning på hela familjen och en medalj i papper till Mira som hon sedan själv hade slagit in och skrivit Mira på paketen. Hjärtat liksom spricker ♡

Från oss fick Mira en liten Batmanbil, hon har ju av någon konstig anledning fått nippran på Batman helt plötsligt. Det är verkligen hennes nya favorit (på delad plats med Greta gris såklart, hon är oersättlig) och hon vill ha det på allt. Förra veckan när hon skulle göra sig fredagsfin så var det första hon hämtade i byrålåda batmanstrumporna sen va hon nöjd, då va hon fin. Haha älskade unge! Det är Batman på strumpor, tröjor o mössa. Så bilen gick helt klart hem. Vi hade dock missat den lilla detaljen att bilen var med massor olika ljud och låter sådär härligt mycket och irriterade länge, suck!
Resten av kvällen blev det film och mys i soffan. Innan läggdags följde allihopa med och hjälpte mig släppa in hästarna. 

Nu ska vi ladda upp oss, imorgon ska vi på julmarknaden i Julita. Jag längtar verkligen. Det pratas ju dessutom om att det kanske till och med kan komma lite snö till helgen, det vore ju toppen över I, förstå vilken stämning. 


Hoppas ni får en mysig helg! ♡



0 kommentarer