Kvalitet


Igår var vi över på lite fika hos bästa Olle och Malin, dundermysigt! Fick låna med mig den så omtalade boken! Har pratat så länge om att jag vill läsa den..ja läsa över lag.. jag tar mig så sällan tid till det, men nu så!! För mig känns bokläsning som livskvalitet delux, någon som håller med? Många av er som läst denna? ;)
0 kommentarer

Snyggingar!

Tänk nu närmar det sig! Våra underbara vänner gifter sig om bara drygt två veckor, det känns sjukt stort! Är så otroligt glad för deras skull och så glad jag vi får äran att dela deras stora dag, jag ser fram emot den supermycket!
 
Igår var alla grabbarna och provade ut skjortor, de va så stiliga alla fyra att man nästan blev tårögd.
  Själv velar jag som vanligt över mitt val av klänning. Jag hittar aldrig något riktigt snyggt, känner mig aldrig riktigt fin..inte i något, anntar att det har och göra med denna flodhästkropp och alla mammakilon...suck! Får fundera en vända till på det här med klänning tror jag..
 
 
0 kommentarer

Gaddar

Vi misstänker att lilla ängeln har tänder på g! Vi har försökt känna runt i den lilla munnen men kan inte känna något annorlunda man kan dock se några ljusa partier i gommen som mycket möjligt skulle kunna vara en och annan liten gadd. Hur var era när tänderna va på gång upp? Några bra knep för lindring? Vi kör med kyld bitring som fungerar strålande än så länge!!! Vi håller tummarna att tänderna får ploppa upp utan nå vidare besvär! :)
0 kommentarer