Lördagkväll i spåret!Söndag!!

Igår fick vi en ritkig myskväll. Vi åkte ut och gick ett varv i elljusspåret med hundarna, lungt och skönt en lördagkväll ;) vi kunde med andra ord ha hundarna lösa. Hur härligt som helst ute, väldigt mörkt bara.

Sen lagade vi ihop lite god mat för att sedan spendera kvällen i soffan. Jag sög i mig ett glas vin och somnade bums ^^  Tålig, javisst! Haha! Märks att man haft lite mycket senaste tiden kanske...för det mesta fullt ös i mitt liv.. Ska bli skönt att va lite ledig i veckan. Och nästa helg blir det kryssning med fina fina sandra, hennes johan och älsklingen. Ska bli superduper kul!! Skönt att komma iväg, hitta på någe och slippa alla måsten..

Jobbat idag..hejåhå! Sen har vi firat världens underbaraste lillasyster som fyller år imorgon! Fika och träffa släkten aldrig fel en söndag eftermiddag!

Stallet hanns med en sväng innan vi käkade kvällsmat tillsammans med Lillan och simon!
Skön helg!!

Nu ska jag ta o softa lite..trötter som sjutton faktiskt!

Puss & Kram0 kommentarer

Tandlös?

Jahapp igår vart älsklingens fösta natt med bettskena..Ääääntligen säger jag bara! ^^
 
Vi fick dessutom vara med om en rätt så komisk grej i morse. Jag vaknar av att älsklingen flyger upp ur sängen och tjoar..
 
  -Jag har tappat mina tänder!..Var är dom.. men flyttta på dig..har du sett dom..grymt,grymt!

Sen river han runt i sängen en bra stund, som ett yrvaket litet troll!
Sen stannar han upp tittar på mig och säger...

-eller ja...de där tandgrejen..

Haha min lilla knas..! ♥

0 kommentarer

En lång dag..

Klockan ringde vid sex imorse trots att jag faktiskt inte skulle börja jobba förrän tolv. Helt enkelt för att jag lånat ut silverpilen till min käre syster och därför tvingades jag åka med prinsen till stan för att inte sitta fast här.

  Tröttast i världen. Det fick bli en kaffe på jobbet medans jag väntade på att min finaste Sara skulle lämna barn för att efter det kunna samstråla för en underbar långpromenad. Tror vi gick i en och en halv timme, hur mysigt som helst. Efter det blev det minst lika mysig frukost på hembagarns, jag kunde ju helt enkelt inte fått en bättre start på denna dag! Tänk om varje dag kunde börja så här mysigt! ♥

Resten av dagen har jag jobbilijobbat, såklart! =)

Jag känner mig nöjd med denna dag, jag är glad och kan gå och lägga mig med ett leende på läpparna idag!

När du är glad blir jag glad! Tänk att en annan människa kan påvekra dig så!! =)Pussa!0 kommentarer