Hur gör man..

..för att inte bryta ihop när båda barnen har en dålig dag? Det är för mig en gåta. Jag lär mig säkert med tiden men just nu känner jag mig så värdelös som mamma, så otillräcklig. 

Jag är för det mesta väldigt förskonad från sånt här, det kan jag säga utan att ljuga. Tjejerna är för det mesta otroligt snälla och lättsamma och lillan har väldigt sällan dåliga dagar.

Men igår hade lillasyster ont i magen och dagen bestod mest av skrikit och en mycket ledsen liten skruttunge. Samma visa idag och det blev väl lite mycket för storasyster också som satte sig på tvären och har varit arg och ledsen över det mesta idag. Bara gjort tvärt emot..

När klockan närmade sig två gick jag fortfarande i nattlinne och ingen av oss hade fått i sig lunch. Båda barnen gallskrek och jag ville bara sätta mig ner och gråta. 

Mina underbara föräldrar dök upp och hjälpte mig och dom behövde nästan bara kliva ur bilen så va båda tjejerna glada och nöja. Herregud, vad skulle jag ta mig till utan dem? 
  Pappa sövde lillasyster på fem minuter och mamma tog med lillan ut och blåste såpbubblor vilket fick henne på strålande humör. Jag kunde för första gången på hela dagen bara slappna av.. 

Eftermiddagen har varit okej. Lillasyster har fått ro till att sova lite och storasyster har varit glad. Vi lyckades faktiskt till och med åka in till stan och storhandla med båda tjejerna med oss.

Nu under kvällen har lillasysters magknip kommit tillbaka. Det känns som jag har provat allt..mitt stackars lilla hjärta, jag önskar att jag kunde ta det onda istället. Jag vill bara gråta när jag ser hur ont hon har. Vad gör man? 

Älsklingen lyckades få lillasyster att sova en stund och komma till ro..med nappen..!!
Första gången hon tar napp faktiskt och hon verkade otroligt nöjd! Vet inte vad jag tycker egentligen, är ju inte riktigt något stort fan av napp...men nu funkar det och då vi nog bara vara nöjda över att hon kan komma till ro.


Jag känner mig lite orolig för imorgon, hoppas att magknipet ger med sig för jag vet inte hur jag mentalt ska orka en hel dag till om hon är ledsen och har så ont som hon har haft tidag.  Hur gör ni alla supermorsor där ute för att orka? 

Nu ska jag försöka få lite sömn så jag är utvilad till imorgon! 

Godnatt!  
3 kommentarer

Rosa ♡
Som dom flesta redan vet är jag löjligt förtjust i färgen rosa så nu när jag har två fina tjejer slog jag till och investerade i två rosa sufletter till syskonvagnen som kom med posten i fredags! 
  Jag har helt ärligt planerat för detta inköp hela graviditeten, eller ja.. om det skulle blivit en pojke hade det blivit två nya svarta sufletter istället för dessa rosa..men gissa om jag är lycklig att få pimpa vagnen med min absoluta favoritfärg! 

Jag beställde mina från bonti.se där jag tidigare har beställt delar till min vagn och jag är mycket nöjd med dem. Otroligt snabb leverans och bra service. Kan varmt rekommendera dem! 
   Jag vet att delar till Bugaboo går att beställa mycket billigare från t.ex. Holland men jag är helt enkelt för "harig" för att våga beställa från andra länder just för att jag blir så osäker på betalning och de bitarna. Känns ju såklart också bra att kunna stödja svenska företag istället ;) 

Nästa investering till vagnen blir en ny dyna och två nya regnskydd. Ja, jag vet jag är lite utav en nörd när det kommer till mina vagnar ;) 

Men visst blev det fint!? :) Jag är supernöjd!
0 kommentarer

Bubbel ♡

Älsklingen fick ju en bubbelpool av oss i födelsedagspresent och förra veckan hade vi premiärdopp! Den blev minst sagt grymt uppskattad av hela familjen. Lillan grät i 40 minuter när hon till sist var tvungen att gå upp och när vi gick och la oss va de sista hon sa
- Mamma, pappa, jag ääälskar poolen!! 
 Sötrumpan ♡ Hon skulle nog kunna ligga och plaska där hela dagarna! 

Till och med jag som är världens badkruka har nu badat två (!) gånger. Men är det 39 gradigt vatten så kan även jag tycka att det är skönt! 

Älsklingen och jag har nyss tagit ett mysigt kvällsdopp, så himla härligt och så lyxigt! Nu saknades det bara lite bubbel i glasen också, det får inhandlas till nästa helg! ;-) 

Är det fint väder imorgon lär det bli några timmar med bus och plask där då..mysigt! 
Det här kan vara det bästa köpet vi gjort på mycket länge ♡ 


0 kommentarer