Inte konstigt jag älskar dom..Susanna är ett kvinnonamn med grekiskt ursprung och i sin tur går tillbaks till ett hebreiskt namn som betyder "lilja"
0 kommentarer

Fredagsfix

Fredagkväll äntligen och en ledig helg framför oss!!

Blev inte så mycket sömn i natt, stängde ju igår på jobbet och får svårt att somna direkt, så klockan måste ha varit närmare halv två innan John blund besökte mig. Klockan fyra gick det inte att sova längre..vände och vred mig i sängen, inget kändes bekvämt och så vips va den lille vaken och sparkade hejvilt! Phu! Men sömnlösheten är väl något man lär få vänja sig vid gissar jag!! ;-)

Morgonen spenderades i stallet med lillis och därefter fullt med bestyr hela långa dagen. Har fått massor gjort och massor köpt!!

Nu har jag lite adventspyssel här hemma..hade planerat att baka lite lussekatter men eftersom jag köpt precis allt...utom jäst..så sket det sig! Får bli en tur till stan imorgon helt enkelt!
Älsklingen är kvar på jobbet för firmafest så jag kan röja runt precis som jag vill här hemma ;-)
0 kommentarer

Prickar av på listan..

 
Fortsätter pricka av saker på Inköpslistan till våran lilla knodd! Denna gång hittade jag det jag ville ha på Jollyroom. Blev en hel del smått, gott, bra och ha!
 Känns så skönt att allt börjar bli klart inför bebis ankomst. Inte så jättemycket kvar att pricka av. Jag vill kunna slappna av och ta det lungt nu över jul, nyår och början på nästa år. Misstänker att jag kommer kunna vara rätt så trött i Januari-Feberuari ;)
 
Alla stora inköp är ju redan klara. Spjälsäng står på plats likaså skötbordet. Barnvagnen och bilstolen med alla tillbehör är beställt och klart och ska bara hämtas ut i Januari. Längtar massor efter att få packa in det i bilen och ta med hem. =)
 
Åååååå jag längtar sååå efter dig lilla bebis! ♥
 
2 kommentarer