Ångestdag

Usch, den här dagen är fylld av ångest..jag har ångest för att jag var för trött igår efter jobbet för att åka ut o rida med mamma..då hade jag varit med när det hände eller det kanske aldrig hade hänt då. Jag har ångest för att jag inte kan göra något så mamma slipper ha ont, jag har ångest för att jag inte är på jobbet för jag vet att jag behövs där, jag har ångest för att skruttan är kvar på dagis och jag inte har hämtat henne än.  Jag har ångest för allt..panik för jag känner mig så otillräcklig. Jag vill bara lägga mig ner och grina. Men va hjälper det?  
Att jag sov dryga tre timmar i natt är väl såklart en bidragande orsak till att jag som annars brukar vara stark i såna här situationen känner mig som en ynklig liten fjant just nu.
  Nu väntar vi på att få komma in på skiktröntgen för att utesluta några mer skador på ryggen. Håll tummarna!
2 kommentarer

Parken zoo

Ååhoj va veckorna rusar iväg, tänk att vi redan är inne i juni och sommaren är i full blom, visst är det väl alldeles underbart! inte för att det är alldeles underbart väder just idag, men ändå ^^
 
Idag har jag jobbat "långpass" för min del, ända till kl.15  ;) Lillans mormor har varit helt underbar och hämtat från dagis och nu ligger lilltrollet och sover på soffan, så då får man passa på att ta sig lite tid till bloggen när man har en lugn stund över.
 
I lördags tog den här familjen en liten tur till Parken zoo i Eskilstuna, supermysigt.
   Vår lilla dotter är ju likt sin mamma rätt så glad i djur så det var verkligen uppskattat. Vi strosade runt några timmar i parken och kollade på alla djur, vi åt lite god mat och bara hade det gott! Vi hade ganska bra vädret, det var mulet och soligt om vart annat lite lagom varmt för att orka knata omkring.. men när vi var på väg till bilen öppnade sig himlen och det bara öste ner...så blöta blev vi..men ändå nöjda med dagen :)
 
 
Den här minen fick vi se inte bara en gång ;)

 
Det kommer säkert bli fler turer hit i sommar, nära och bra! Men vi ska väl hinna med kolmården också, sist vi var där var det ju utan vårn lilla skrutta! ;)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen..tjing, tjing!!
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer