Var är snön?

Sista dagarna på detta år har tuffat på i en väldig fart, tänk att det är år tvåtusentrettons sista dag imorgon!! Vem hade kunnat ana att det här året skulle gå så otroligt fort?
 
Ikväll har jag och lilla ängeln varit iväg på fikadejt med Petra, Fiia och Angie, såå otroligt mysigt ♥
  Petra är hemma en snabbvisit från Australien och med sig hade hon min lilla beställning av mini uggs till lillan, ååh jag älskar dom, så himla fina och goa. Dom invigdes direkt och passade perfa och hör och häpna så va lillan nästan lite svettig om fötterna när vi kom hem, hon som aaaaaalltid är så kall om fötterna. Tror dessa verkligen kommer bli toppen! Vore verkligen kalas om de kunde hålla hennes fötter varma. Tusen tack Petra, du är en pärla!!
 
   Som grädde på moset idag damp mitt traderafynd ner i brevlådan - en så efterlängtad ver de terre overall. Kärlek vid första ögonkastet. Den är så fin!! Den är dessutom så pass stor i storleken så jag tror att den kommer passa även nästa vinter iallafall början på vintern, det beror såklart på hur mycket hon växer. Men man kan ju hoppas ^^
Ojojoj..Som vi skämmer bort vår lilla donna, äkta uggs och en snygg overall, nu kan vinter få komma, vi längtar efter snöööö!
 


 
 
Babyuggs Bebisoverall med pälskrage Rosa babyuggs Rosa overall Rosa uggs Ver de terre Vinteroverall med pälskrage
0 kommentarer

Första mötet med tomten..

Lilla ängeln har nu fått upplevt sin första jul, vår första jul med henne, vår första jul som föräldrar, helt fantastisk! Så många jular vi har längtat, pratat och drömt om just detta, nu var den här!
 
Vi hade en supermysig julafton här hemmavid. Min familj var här och firade med oss, god mat, glada skratt och många, många klappar, framförallt för lillans del, jösses va bortskämd hon blev med fina julklappar! Vet inte hur vi ska kunna tacka alla för allt fint hon fått!
 
Första mötet med tomten var med blandade känslor, först lite, lite skrämmade men efter en stund gick det hur bra som helst och innan tomten skulle gå var det inga problem alls att sitta knät!
 
 
 
Men julen är ju inte över än..Imorgon fortsätter julfirandet hos lillans farfar men före det tänkte vi väl försöka hinna med en titt på mellandagsrean för att se om vi kan göra några fynd!
 
Nu har vi intagit sängen sen en timme tillbaka och ligger bara och myser hela familjen...riktigt kvalite ♥
 
Hoppas alla mina nära och kära har haft och har en underbar jul!
 
God fortsättning!
 
0 kommentarer

Ett guldkorn ♥

 
 
Igår hittade jag det här ljuvliga paketet i brevlådan ♥
 
Detta är inget mindre än lilla ängelns julklänning! Det är en julklapp från min mormor (ängelns gammelmormor) och jag är så otroligt glad för den! Vi har fått lov att tjuvöppna den redan på julaftonsmorgonen så ängeln kan ha på sig den när alla gäster annländer. Ååå nu längtar jag sjukt mycket efter julafton!!
 
Har ni bestämt va era småttingar ska ha på sig på julafton? :)
 
 
0 kommentarer