Lägesrapport från "sjuklingen"


Idag har Dixie vartit förvånadsvärt pigg, hon har druckit, ätit och sprunigt runt på tomten. Hon har faktiskt inte behövt använda tratten eller kragen alls, hon har bara sin operationsbody och inte visat ens minsta tendens till att vilja slicka på såret. Hon verkar inte ha ont heller, nu går hon ju visserligen på smärtstillande, men jag vet inte hur länge dom verkar. Hon har kissat några gånger idag också utan problem, fortfarande lite småskvätt men när vi var ute i stallet kissade hon en ordentlig pöl, det är klart det gör väl fortfarande lite ont att kissa. Hoppas hoppas hon blir bra snabbt nu, matten lilla hjärta! Älskar mina djur obeskrivligt mycket och vill ju att dom ska må bra!

Just nu sitter jag och myser med hundarna i soffan till The fast and the furious. Älsklingen är ute o slirar med sina jobbarkompisar.

Nu hör jag minnsann hur det mullrar utanför, åska? Ojoj kanske bäst att stänga av datorn!
Åska hör väl sommarn till om nått!


0 kommentarer

Älskade häst!


                     

Min älskade Haminja har åter igen börjat klia sig, samma sak förra året! Misstankarna går nu till att hon kan vara allergisk mot flugmedlet vi andvänder. Vi köpte såklart marknadens bästa flugspray förra året UltraShield som ska vara riktigt effektiv och stark. Och utan en tanke på att det kunde vara det som skapade klåda sprayade vi glatt på henne detta för att i all välmening skydda henne mot hemska insekter o kryp. När vi i år åter igen sprayar på dem och släpper ut dem i grön hage så kliar hon sig igen. Nu har jag dessutom hör att fler hästar har fått klåda och utslag av denna flugspray, så nu är det stopp på den för att testa om det blir nått bättre. Förstår inte vad det annars kan beror på!?

Någon annan som hört talas om att de kan få klåda av denna spray?
Nu har hjärtat iallafall flugtäcke på sig och är smörjd med supercream!

0 kommentarer

KvällsnöjeFör några veckor sedan köpte vi en ny brevlåda eftersom våran var så himla sliten, knappt så den hängde kvar!
 Så idag svängde vi förbi WM grafik för att fixa en snygg text.
Måste säga att jag är riktigt nöjd! Troligen Baggetorps snyggaste brevlåda, de ni! ;)


Vi har också passat på att fixa lite i trädgården under kvällen, förra året fick vi ett gäng pallkragar av våran älskade vän Niclas och nu kom dessa äntligen till användning. De blev otroligt fina planteringslådor. Idag har vi sått ett gäng kryddor, lite sallad, ärtor och annat smått och gott, ska bli jättekul att se om det dyker upp något grönt i lådorna där ute.


Nu blir det sängen!

0 kommentarer