Vi har haft semester. .Uppdatering kommer inom kort! ♡
 
0 kommentarer

Vårfint!

Helgen har bjudit på rikigt fint vårväder och vi är äntligen på benen igen hela familjen.
  I fredags fick älsklingen vara hemma och ta hand om oss andra små sjuklingar, ett tag befarade vi att vi skulle få ställa in resan, men tack och lov är vi allihopa nästan krya om man bortser från hostan. Så håll tummarna nu att det räcker med skit för oss, gärna ett bra tag framöver.
 
Helgen har mest bestått av packning och förberedelse inför resan, det pirrar i magen, tänk va otroligt lyxigt att åka på semester. Wiiiie..jag längtar ♥ Lite läskigt också, jag hoppas verkligen allt ska gå bra nu med lilla skruttan och att hon kommer tycka det är lika mysigt som vi att komma iväg lite grann.

 Vi har försökt ta lite pauser i allt fixande och njutit lite ute i friska luften också, hoppas verkligen det här fina vädert håller i sig tills vi är hemma igen. Idag har ytterdörren stått på vid gavel och släppt in friska vårvindar i hela huset och vi har druckit kaffe i solen på verandan, vi har faktsikt allra redan ställt fram utemöblerna.
 
Visst är det väl något alldeles extra med våren?
 
 
 

 
0 kommentarer

Oflyt..

 Usch nu är jag så himla trött på all skit som har drabbat oss de senaste veckorna. Som om det inte vore nog att jag var på akuten förra veckan, det har bara fortsatt. Jag och lilla ängeln är förkylda och hostar så mycket att vi knappt kan sova. Igår fick jag dessutom ryggskott..jippiiie..allt på en gång och det är bara dagar kvar tills vi ska åka på semester...bådar gott... :(
 
Igår kom min mamma som en räddande ängeln och tog hand om skruttan åt mig hela dagen, va skulle jag göra utan dig älskade mamma!? Jag älskar dig så mycket! ♥
   Idag har vi fått klara oss själva...usch jag känner mig som en så otroligt dålig mamma, jag orkar ju knappt ta hand om mig själv men måste finnas för min lilla skatt :( Jag ringde vc imorse och frågade om vi inte unde få träffa läkare för att få något mot hostan, iallafall till lillan, hon hostar ju så hon kräks. Men icke...enligt dom är det bara ett virus så vi fick inte komma.
 
 Vi har iallafall vilat oss hela förmidagen, legat nerbäddade i sängen, myst, slumrat, tagit det lugnt och tittat på barnprogram. Nu är vi uppe på benen men varken jag eller lillan har ngon vidare ork till något. Vi har ätit lite glass nu så får vi se om vi piggnar till lite...vi måste verkligen vara friska till helgen!
 
Någon som har några supertips mot förkylning och hosta? Kanske mot ryggskott också? ;)
 
Hoppas alla mina fina läsare har det bättre än vi har just nu!
 
 
1 kommentar