Glassiga julklappar..♡


Dom här sockersöta glasspinnarna i trä köpte jag med mig från jobbet förra veckan. Tänkte att lillan skulle få dem i julklapp, tillsammans med en hög andra fina saker! Jag ska försöka visa er julklapparna vi köpt till tjejerna i veckan som kommer. 

Dessa små glasspinnar hittar ni alltså på Biltema och kostar endast 35:- för ett set med fyra glassar.
De har dessutom fått in en hel del andra fina leksaker i trä. Kika in på hemsidan eller ladda ner appen så hittar ni lätt alla fina leksaker som kommit in nu lagom till jul! 

  Glasspinnarna är målade i giftfri färg och rekommenderas till barn som är över tre år.
0 kommentarer

Hejdå..


Hejdå gamla kök, hejdå väggen! 
Tidigt i morse dök byggarna upp så nu är väggen snart ett minne blott. Yey! 

 Det gick inte att ta ner hela väggen vilket såklart är lite utan av en besvikelse och "ställer till det lite" i våra köksplaner men man får göra det bästa av situationen helt enkelt! Ska bli så spännande att se hur det kommer att bli..bra kommer det att bli såklart! 

Just nu känns hela huset upp och nervänt faktiskt och med mindre än en månad kvar till jul har vi inte kommit i den minsta julstämningen och inte ens julstjärnorna har kommit upp..vi får ta tag i det till helgen! ♡ 
0 kommentarer

Dundersöt ♡


Visst är den helt underbar lillasysters napphållare!? ♡ Både hon och jag gillar den supermycket! Passar kanon ihop med lillasysters namnnappar också! 0 kommentarer