EftermiddagsfikaIdag kände vi helt enkelt för att ta lite eftermiddagsfika när älsklingen kom hem från jobbet. Myspys! Blev lite varmt härligt te idag..både jag och hjärtat har ju haft små känningar av halsont som måste skrämmas iväg..

På förmiddagen idag blev äntligen föreläsningen i psykoprofylaxandning av. Känns ju en aning skumt att sitta i en sacosäck och andas i grupp..haha..men jag tror helt ärligt att vi kommer ha nytta av det under förlossningen.

Nu ska vi mysa i soffan en stund innan vi sätter igång med kvällens punkter där matlagning är först ut!


0 kommentarer

Ugglan..

Trots att vi gick och la oss tidigt hade jag svårt att somna och nu ligger jag redan vaken..känner mig trött men ändå inte..hmm..får väl ta igen det under morgondagens vila helt enkelt ;-)
Hoppas jag kan slumra nån timme till! Tänkte gå upp med älsklingen imorgon så jag kan följa med lillis och mammis när de ska hämta hö imorgon..nej jag ska givetvis varken bära, släpa eller lasta..jag följer med som sällskap och ska hålla räkningen på hur mycket hö vi får hem. :-) Men man kan väl ändå behöva nån timme i friska luften trots ordinationer om vila..visst!?

Nej nu ett försök till lite mera sömn. Godnatt!
0 kommentarer

Havandeskapsförgiftning? Va?

Den här dagen började kanon med frukost på sultans med bästa tjejerna <3

Efter det blev det lite ärenden och efter det vila :-)

På eftermiddagen var det dags för extra besök hos barnmorskan..nu efter lite fler prover och diskussion med läkare misstänker dom havandeskapsförgiftning... VA???? Jag tycker ju att jag mår oförskämt bra..så.. VA??????? Nu är jag strängt ordinerad extra mycket vila och fler besök hos bm är inbokade!
Blir jag på något vis sämre kunde alternativet bli igångsättning... huuu..jag blir lite nervös! Jag tycker som sagt att jag mår bra och vilar så fort jag är trött. Men bm tyckte inte jag skulle oroa mig i onödan utan bara lyssna på mina ordinationer om vila.
Någon annan som haft havandeskapsförgiftning?
3 kommentarer