Jag är en känslomänniska..

Jag och min lilla ängel har just haft en helt underbar stund, vi har popat massor musik på hög volym och dansat järnet. Vi avslutade med att spela låten som får mig att gråta hundra gånger av hundra. Nu sover lillan söt, hon gillar den också :)
 
 
 
Det här är nog den finaste låten jag vet..kanske helt enkelt för att den betyder så otroligt mycket för mig, på så många sätt. Den började spelas på radion när jag och älsklingen 2012 gick igenom något jag inte önskar någon, någonsin. Vissa dagar kan jag prata om det, behöver jag prata om det, andra dagar vill jag bara glömma. Så här i efterhand vet jag att allt hade en mening för hade det inte hänt hade jag kanske inte haft min lilla älskade Moa-Louise här men just då var det fruktaskvärt tungt..
Att som förväntansfulla föräldrar till sina första barn få veta att bebisarnas hjärtan inte längre slår är nog bland det värsta man kan vara med om. När jag läser inlägget från då, minns jag precis hur jag kände när jag skrev det, jag vet att vi inte är ensamma om att ha gått igenom detta och till alla er som varit med om samma sak vill jag skicka så mycket kärlek.
  Efter en tid av sorg hade vi ändå lyckan med oss trots alls och när vi fick beskedet att vi skulle få en 2013 års bebis lyssnade vi mycket på den här låten, skräckslagna, ja totalt livrädda för att ännu en gång mötas av tråkiga besked men såklart också åter igen förväntansfulla. Ni förstår kanske bättre nu varför texten känns så otroligt träffande för oss...
 
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.
Vart jag än går, vart du än går
 
När Moa-Louise föddes bad jag min älskade syster att sjunga den här på hennes dop, vilket hon också gjorde, tillsammans med vår fina, fina vän Olle..jag älskar deras version ännu mer och jag är så ledsen över att vi inte filmade de. jag får önska mig en repris tror jag, inspelad så jag kan köra den om och om igen och grina lite ;)
 
Visst är det lustigt hur en låt kan betyda så mycket - sorg, gläjde och lycka, ja allt på samma gång.
Som sagt det här låten får tårarna att rinna, varje gång jag hör den.
 
Till min älskade, älskade dotter - jag kommer vara med dig vart du än går
Du är mitt allt. För mig är du livet 
 
0 kommentarer

Morsdag #2

 
Jahaja då var snart yttligare en vecka över!  Den här veckan har bjudit på en rejäl försmak av sommaren, helt fantastisk väder med andra ord!
 
Här hemma tänkte vi ta kväll tidigt idag, något vi nästan aldrig riktigt lyckas med annars. Men vi får se hur det går med det, "mini me" verkar helt plöstsligt inte alls trött längre. Typisk, jag som hade tänkt mig en lugn, mysig kväll med plattan här i sängen! ;)
 
Idag har det ju varit morsdag, andra gången för mig, kan fortfarande inte riktigt förstå att jag verkligen är mamma, mamma till världens finaste lilla ängel. Jag har blivit så uppvaktad av mina älsklingar idag, lyxig frukost, lunch på restaurang och såklart massor pussar och kramar. 
 
Vi har ju såklart firat även min älskade mamma idag, världens bästa mamma och en helt underbar mormor. Min mamma är verkligen min bästa vän, min förebild och min största stöttepelare i livet, jag vore ingenting utan min mamma, hon finns verkligen ALLTID där för mig oavsett vad och oavsett när så ställer hon alltid upp. Min mamma är helt fantastisk och jag älskar henne otroligt mycket. 
 
Hoppas att alla underbara mammor där ute har blivit riktigt uppvaktade idag.
 
Godnatt alla mammor och annant folk, nu måste iallafall den här mamman försöka sova..04.45 ringer klockan och en ny jobbvecka startar!! 
 
Tjing!
 
 
 
0 kommentarer

Välkommen vardag!

 
Tjohej!
  Det blir inte mycket tid över till bloggandet just nu känner jag, vilket såklart är synd, jag älskar ju att blogga, det här är ju min fristad lite grann, mitt sätta att få skriva av mig, ventilera, spara minnen och händelser, bara få vara jag..bara Sanna..livet som jag ser det..livet enligt mig helt enkelt!
 Men det ska ju hinnas med också och det gör det inte alla gånger.
  Det händer nämligen mycket i mitt liv just nu, mycket nytt jag har börjat nytt jobb och försöker vänja mig vid att jobba och få ihop alla andra pusselbitar också, det är ju inte så bara vill jag lova. Nu är vi ju en till liten i den här familjen, inte bara jag och älsklingen längre som kan fara o flänga hej vilt som vi vill. ♥
 
Jag började alltså nytt jobb i slutet av April, jag trivs otroligt bra och har gjort från dag ett. Superhärliga kollegor och ett schema som jag är så otroligt glad över. Va mer kan man önska? 
 Det var såklart med en klump i magen jag bestämde mig för att sluta mitt gamla jobb och hoppa på det här tåget, man vet ju vad man har men man vet inte vad man får. Men ibland måste man våga chansa och jag är glad att jag gjorde det!!
  Jag var otroligt rädd för att inte bli omtyckt på mitt nya jobb, inte passa in liksom. Jag kände ju inte direkt någon och har ju aldrig jobbat på en så "stor" arbetsplats förut. Jag är ju dessutom lite blyg egentligen,,innerst inne.. (fast jag vet att folk inte tror det :-P )
Men som sagt, jag trivs, väldigt bra! Och jag hoppas ju såklart att mina nya kollegor trivs med mig ^.^
 
Vi börjar sakta men säkert få till riktigt bra rutiner här hemma som får vardagen att fungera och rulla på. Jag gillar ju rutiner, samtidigt om det kan vara såå tråkigt ibland..men allt i livet är ju inte alltid kul, eller hur!? ;)
 Jag är iallafall galet lycklig över min otroligt fina lilla familj, dom får varje dag att kännas som en bomullsrosa dröm. Ni är mitt allt ♥
 
SÅÅ..Nu har jag tömt hjärna på lite pladder och det är hög tid att slå ihop de grönbruna för lite välbehövlig sömn, klockan ringer 04.45 imorgon!

När alla pusselbitar faller på plats kommer uppdateringarna här med säkerhet bli bättre!

Hejsålänge
 
3 kommentarer