Två månader ♡


I lördags blev våran minsta lilla prinsessa två månader! TVÅ MÅNADER! Herregud! Och igår blev hon nio veckor. 

Nu händer det mycket i den där lilla kroppen och vi har laddat ner en app för att lättare följa lillasysters olika utvecklingssteg. Supernyttig läsning tycker jag! Vi tar tacksam emot tips på fler appar eller sidor där man kan följa barnets olika faser. Vad har ni andvänt för appar?

Appen som vi har laddat ner heter Gravidkalender & babyapp från babygruppen.

Lillasyster fortsätter att vara glad och nöjd för det mesta. Det känns verkligen att det börjar utvecklas en liten egen personlighet i det där lilla, lilla barnet. Och det känns som om vi börjat lära känna vår lilla bebis nu. 
    Häromdagen fick vi se ett väl utfört försök av lillasyster att vända sig från rygg till mage, det ni! Hon kom nästan runt. Lite tackvare vår mjuka säng såklart men vi är ändå mycket imponerande! 

Jollrar och ger ljud ifrån sig gör hon också allt mer ofta nu. Det är ju så otroligt sött. Och då ska vi inte tala om alla dessa sockersöta leenden hon bjuder på ♡ 

Utseendemässigt blir hon bara mer och mer lik storasyster för varje dag som går. Ska försöka leta fram lite bilder på när storasyster var i samma ålder som lillasyster är nu. Mina fina tjejer ♡  
Tror nog inte att man kan hitta en stoltare och malligare mamma än jag! ;)
0 kommentarer

Plock ♡

Åh, hur mysigt kan det vara att plocka i detta lilla barnrum? Alla andra måsten försvinner liksom bort när jag börjar plocka här inne, jag kan verkligen spendera timmar här ;)

Nu börjar lillasysters hörna av rummet sakta men säkert också att ta form och är förhoppningsvis snart lika mysig och ombonad som storasyster. Jag har troligen fått tag på en till likadan sänghimmel, så att tjejerna får lika. Skulle få en från en gammal god vän, ni kan ju gissa om jag känner mig glad!! :)

Lite saker återstår att införskaffa men det får bli vart eftersom. 

Är störtförälskad i kuddarna jag köpte till lillasysters säng. De är från mitt nya favoritmärke Frank & Poppy ♡


0 kommentarer

Fyndat till lillasyster ♡


Hur söt kommer inte lilla söta lillasyster bli i det här då!?

 Vill passa på att tipsa er om att childrenscloset.se just nu har utförsäljning med grymma 60% på hela sortimentet. Tråkigt att dom stänger ner, jag har beställt mycket här ifrån tidigare och har alltid varit mycket nöjd. Men, men shoppa billigt är ju alltid kul! :) 

Pyjamasen kan ju vara den sötaste jag sett och kommer utan tvekan att passa min lilla sockertopp hur bra som helst! ♡♡♡


0 kommentarer