Nej, det går inte bra, jag mår inte bra.

Imorgon är det två veckor sedan våran älskade Ticko fick somna in. Två veckor och det går knappt en minut utan att jag tänker på honom. Utan att jag saknar honom. Utan att det gör ont.
Livet går vidare..absolut.. vissa dagar går bättre än andra.. men nej..Jag mår faktiskt inte alls speciellt bra just nu. Det går inte en dag utan att tårarna rinner. Jag försöker bita ihop, klistra på det där leendet, vara som vanligt..men sanningen är att jag känner mig så trasig. Så fort jag är själv växer paniken, jag får svårt att andas, jag tror det kallas panikångest..Jag har konstant tryck över bröstet, jag är yr, jag mår illa, jag har svårt att äta, jag sover dåligt..All den här sorgen har blivit fysisk.. för dig kanske det låter konstigt..för mig är det min vardag just nu.. När slutar det göra ont?

1 kommentar

Hej hösten! ♡

Ja ni, då har en ny vecka rullat igång och oktober kom verkligen med hösten. Jag gillar ju hösten så inte mig emot men det tar lite tid att ställa om kroppen på mörker, kyla och rugg. Men hur mysigt är det inte med allt som hör hösten till, tända ljus, mysiga hemmakvällar i soffan under filten, tjocka tröjor, varma tofflor, älskart!

Det är verkligen redan måndag, känner att jag har lite svårt att ta i det. Hur kan dom lediga helgerna gå så rysligt fort?

Igår körde Andreas rally, tanken var egentligen att jag och brudarna skulle ta oss iväg och kolla eftersom det var på "hemmaplan" men det startade så sent och allt krockade med lunch och alla andra planer, det blev så trixigt att få ihop det helt enkelt. Så vi blev kvar hemma och hade mysigt ute i det fina vädret.

Idag gick jag upp när Andreas åkte till jobbet eftersom sotaren skulle komma, jag brukar ju annars gärna ligga och dra mig en liten stund extra på morgonen och gå upp tillsammans med tjejerna. Det är ju så himla mysigt. Men idag fick jag masa mig upp.
När tjejerna kommit upp och vi fått i oss frukost och gjort oss iordning kom Niclas ut och följde med oss på en promenad. Superskönt att komma ut och röra lite på sig och prata av sig om allt och inget. Moa-Louise var så himla duktig och cyklade med hela vägen. Jag blir så stolt över henne.

Väl hemma igen blev det en kopp kaffe innan det var dags att få i tjejerna lite mat innan dagis.

Som väntat var båda tjejerna lite ledsna vid lämningen idag, dom har ju knappt varit där på två veckor så jag förstod att det skulle bli jobbigt. Känns alltid lika tungt att lämna ledsna barn på förskolan. Men va gör man, jag har ju ett jobb jag måste till. Älskade små liv. De hade iallafall varit glada när Andreas kom och hämtade på eftermiddagen.

Ibland kan det kännas lite orättvist att nästan alltid vara den som lämnar och får se de tråkiga och nästa aldrig den som hämtar och får se det roliga :(

Men det tråkigaste med att jobba kvällar så här är att missa tid med barnen innan läggdags. Det är så mysigt att få bädda ner nybadade gostroll i sängen och läsa en saga eller bara mysa och gosa eller tjata att dom ska vara tysta och lägga sig ;) Nu sover dom ju redan när jag kommer hem..men, men jag har bara två stängningar till den här veckan så några kvällar får vi ihop.

Nu ska jag ta och knyta ihop för idag och ladda för en fullspäckad dag imorgon!

Godnatt! ♡

0 kommentarer

Förnyade ♡

Förra lördagen hade Katrineholms kuriren sitt årliga erbjudande att få köpa årskort till Kolmården för halva priset. Vi gjorde ju det förra året och har under sommaren verkligen utnyttjat våra kort så det var ett självklart val för oss att förnya våra kort.

Jag jobbade så Andreas lämnade tjejerna hos mormor och morfar och åkte bara ner och köpte nya kort! Känns superkul att ha ett år till med årskort.
Eftersom vi bor så himla när Kolmården (kanske tar ca 40min med bil) så känns det som en perfekt investering. Nu i sommar har vi åkt någon gång bara för att gå i Bamses värld en annan bara för delfinshowen. Det är ju svårt att hinna med hela parken på bara en dag, framförallt om det är mycket folk. På så sätt blir det perfekt att kunna dela upp det, åka lite då och då utan stress.

Här är lite bilder från några av våra alla besök i somras

0 kommentarer