Kunde varit bättre ♡

Ja, idag går det inte att klaga på vädret iallafall. Det är soligt och varmt och skönt ute. Visst det blåser lite emellanåt men det är riktigt skönt att vara ute. Dessvärre vaknade jag med urinvägsinfektion. Alltså fyyy tusan. Jag har haft ont i magen sen i fredags men bara förknippat det med ovanligt mycket mensvärk men i morse förstod jag direkt att det onda i magen var detta som legat och grott i kroppen.

 På förmiddagen hade jag feber och jätteont i magen och den där jäkla känslan av att ständigt känna sig kissnödig. Jag ringde direkt till vårdcentralen som skulle ringa upp mig efter lunch. Och givetvis fanns där inga tider kvar under eftermiddagen när det till slut ringde upp. Imorgon bitti var jag välkommen.

 Nu har mamma varit ute med tranbärsjuice och jag har fått i mig några liter av det och några Alvedon så nu mår jag iallafall okej. Hoppas inte det blir värre tills imorgon iallafall. Hur det nu än blir så Ska jag jobba imorgon. Har ingen lust att förlora pengar på att vara hemma.

Ja, starten på den här veckan kunde helt klart ha varit bättre. Men man får helt enkelt göra det bästa man kan. Vi har ändå spenderat lite tid i det fina vädret. Vi har lekt, plockat och pysslat. Jag har hängt ut tvätt för första gången i år, det är väl sommar om något!? :)

1 kommentar

Morsdag ♡


Igår var det morsdag, jag har inte riktigt förstått än fast jag har varit mamma i tre år att den här dagen kommer även jag att bli firad. Jag blev överaskad direkt på morgonen av mina älsklingar. Och i present fick jag det här otroligt fina halsbandet, jag älskar det såå mycket, det är så fint ♡ Tror det kan vara det finaste jag har fått och jag kommer med glädje bära det så ofta jag kan runt halsen.Tänk att jag har haft lyckan att bli mamma till två helt fantastiska döttrar. Det är utan tvekan det bästa som någonsin har hänt mig. Jag älskar att höra mina barn kalla mig för mamma. Jag är så stolt över att vara mina barns mamma. Det är den finaste titel man någonsin kan få.

 Och jag har utan tvekan den bästa förebilden man kan ha när det kommer till föräldraskap, min egen mamma, barnens älskade mormor. Blir jag en hälften så bra mamma och mormor som hon så är jag lycklig. 
Min mamma är min förebild, min bästa vän, min klippa och jag vet inte hur jag någonsin skulle klara mig utan henne. Jag är så lyckligt lottad som här din som min mamma. Jag älskar dig mammi ♡♡♡


Dagen igår spenderade jag och min lilla familj och min Lillis på Kolmården. En helt fantastisk dag som avslutades med middag hos mamma och pappa för att fira min mammi. Tror inte morsdag kan bli mer perfekt faktiskt ♡
0 kommentarer

Unika kläder ♡

 
 
 
 
 
 
 
 
Alla dessa fina kläder kommer från en tjej som jag under detta år har startat ett samarbete med, jag och mina fina tjejer har fått äran att bli testpiloter, superroligt verkligen! 
 
Företaget heter Trz och tjejen som driver det är otroligt duktig, kläderna är mycket välsydda och hon har stor variation i sitt utbud. Kläderna och tygerna håller god kvalitet och är mjuka och sköna. Unika fina barnkläder helt enkelt! ♡
 Tycker absolut att ni ska titta in hennes hemsida, instagram och Facebook för att kolla in hennes utbud.
 
Jag känner mig otroligt lyckligt lottad över detta och jag älskar detta samarbete, det är som julafton varje gång det ligger ett litet paket i brevlådan. De blommiga blusarna har hon sytt upp helt efter mina önskemål och jag är så otroligt nöjd.
 
Vill du också ha lite unika kläder till dina barn så rekomederar jag verkligen att lägga en beställning hos Trz.se  
  Och hör här, fram till söndag kan du använda koden  Sannapanna  så får du 20% på allt i butiken. (Gäller ej specialbeställning eller hemliga degglispaketet och endast fram till söndag 29/5) så passa på!! ♡
 
 
 
 
 
 
Här är några andra gobitar du hittar på hemsidan så skynda in och kika.
0 kommentarer