Who cares?

If they say
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
It flickers, flickers
Who cares when someone's time runs out?
If a moment is all we are
We're quicker, quicker
Who cares if one more light goes out?
Well I do

Igår kväll nåddes jag av det tråkiga jävla nyheten och hela dagen idag har jag känt mig lite sorgsen....

Jag och min syster lyssnade väldigt mycket på Linkin park under tiden vi båda fortfarande bodde hemma. Ett band som vi båda verkligen gillade när vi i övrigt ofta tyckte väldigt olika om musik. Men det var faktiskt min syster som presenterade dem för mig. Och det fanns någonting som fick mig att fastna för dem.

När jag och Andreas flyttade ihop och gick igenom våra skivsamlingar var Hybrid Theory  en av de få skivor vi hade båda två. Andreas är väl inget större fan av deras musik direkt och jag har väl lyssnat lite till och från under årens lopp. Jag hade nästa  glömt bort dom men när jag fick höra att dom var ett av banden som skulle spela på Bråvalla fick jag upp ögonen lite för dem igen och är totalt såld på deras album One more light som har spelats nonstop i mina lurar de senaste veckorna. 

Det är bara tre veckor sedan vi såg dem ösa kärlek på sina fans på Bråvalla. Nu kommer vi aldrig mer få se dem och jag tycker fan att det är jävligt, jävla sorgligt. Jag är ändå sjukt glad att vi hann få se dem och det fantastiska framträdandet dom bjöd på där och då kommer leva kvar länge i mitt minne.

Vila i frid 
Chester Bennington

0 kommentarer

Svensk sommar när den är som bäst ♡

Igår kväll tog jag en ordentlig promenad, jag har ju bestämt mig för att uppnå mitt stegmål varje dag nu och röra mig minst 60 minuter varje dag. Måste försöka ta tag i mig själv om jag ska lyckas nå mina mål innan årets slut och man måste ju börja någonstans och promenera är jag ju bra på. 


Den här tiden på året är det ju dessutom helt fantastiskt ute. Jag älskar verkligen sommaren när den vänder den här sidan till. Regn är lite mindre min grej så det får mer än gärna hålla sig borta.  Ja ge mig mer sol, mer värme, fler ljuvliga sommarkvällar. 

Nu återstår bara två arbetsdagar för mig innan jag får gå på lite efterlängtad semester. Just nu känns det som hela kroppen från topp till tå skriker efter semester, jag är helt slut. 
  Resten av familjen är ju ledig även denna vecka så det har varit långt ifrån lätt att masa sig upp på mornarna och lika svårt att försöka komma i säng skapligt om kvällarna. Men två dagar till..två..sen jäklar ska jag vara ledig i tre underbara  veckor.

Nu ska jag försöka sova så jag inte försover mig imorgon! 

Godnatt! ♡

0 kommentarer

Märkt för livet ♡

Ja nu har den fått pryda min kropp i två hela veckor och ja, jag är sjukt nöjd över min nya tatuering. 


Vad andra tycker spelar mig faktiskt ingen som helst roll, den sitter på MIN kropp och det är bara jag som bestämmer över den. Jag är nöjd och skiter helt och fullt i vad andra tycker! Det är jag som ska leva med den och jag tänker bära den resten av mitt liv med glädje och stolthet. 

Jag fick det här i present när jag fyllde år och jag är väldigt, väldigt glad över det! Tack mina fina vänner för att ni gjorde det möjligt! 

Jag är också väldigt stolt över mig själv att jag vågade trots att jag var så uppskrämd över hur ont det skulle göra. 
Det gjorde inte i närheten så ont som jag trodde att det skulle göra, då måste jag säga att jag tycker foten gjorde mycket ondare faktiskt!

Texten lyder: 

An arrow can only be shot by pulling it backward. When life is dragging you back with difficulties, it means it’s going to launch you into something great. So just focus and keep aimingOch den betyder väldigt mycket för mig för mig! ♡

Nu ska jag bara lägga på ett kol och träna upp magen ordentligt så jag törs visa upp den också ;)

0 kommentarer