Vaniljhjärta dig <3

Jahapp, snart va den här veckan över också då! Älsklingen åkte till Höljes helt själv igår och lämnade mig orolig hemma. Vaknade flera gånger i natt :(

Idag lyser iallafall solen och det ser ut att kunna bli en strålande dag!! Tänk att allt blir så mycket lättare när solen tittar fram.. Hästarna har redan fått mat, hundarna luffsar runt på tomten och lillasyster steker dinkelpannkaka till frukost...det här blir en bra dag, det känner jag!!!
 
Idag planerar jag att glida runt i mina ursnygga nya jeans som jag köpte på tradera för en krona, jajamen, en krona. Sa jag inte att tradera är grymt!? ;)
 
Igår var jag över till grannen på andra sidan järnvägen och presenterade mig (bara sisådär ett år efter inflytt, snacka om seg) vilket inte bara resulterade i ett mycket trevligt samtal utan också i att jag fått tag  i lite mer bete till mina fina pållar. Hur underbart är inte det!? Nu kan dom stanna ett tag till! Nu måste jag bara få tag på lite stolp så jag kan bygga hagen. Men sjutton va dyrt det är, ingen som råkar ha ett gäng ligger o skräpar någonstanns?
 
Min underbara fina lilla söta lillis har gett mig ett vaniljhjärta idag, visst är hon söt!?
Vi får se hur länge jag kan motstå.. =)
 
Du är mitt lilla vaniljhjärta lillis! ♥
 
Nehe sparka igång dagen ordentligt kanske!! =)
Pusshej!
 
0 kommentarer

Tur med farfar

Ikväll gjorde vi det som vi så länge har pratat om jag och min farfar! Vi tog en sväng med hans bil och han fick visa sitt barndomshem, vart han bodde, vart han lekte, vart han gick i skolan och allt det. Det betyder väldigt mycket för mig. Min farfar står mig väldigt nära och har alltid gjort det, han har alltid funnit där i ur och skur, ställt upp till hundra procent alltid. Så lite egen tid med min älskade farfar var precis vad jag kunde önska en kväll som denna!
 
Tycker det är väldigt spännande också att åka runt och kolla på gamla hus och skolor. Försöka se framför mig hur det såg ut då, Vi stannade till på flera ställen, huset här ovan har farfars pappa byggt och där bodde dom under hans uppväxt. Vi kollade på kalkbrottet där hans pappa jobbade, vi stannade också till där min farfars farmor och farfar bodde. Åh det var så mysigt överallt. Små röda stugor och torp, precis sådanna som jag älskar!
 Vi körde runt i över två timmar och pratade och skrattade. Farfar berättade massor fängslande berättelse om sin barndom.
 
Jag älskar min farfar, han är den bästa! ♥
En underbar kväll! jag kommer att minnas!
 
0 kommentarer

Natti natti!

Sov gott och dröm sött! ♥
 
Godnatt från oss!
 
0 kommentarer