Mitt i veckan..♡


Igår fick jag blommor av min älskling, fråga mig inte vad jag gjort för att förtjäna det mitt i veckan för jag har ingen aning! ;) Men jag älskar ju att få blommor så ♡

Idag vaknade vi upp till en jobbig dag med anfall hos Ticko, det var ett "litet" anfall och därför fortsätter jag att oroa mig över att det kommer att komma fler. Det är så oroligt jobbigt psykiskt. Jag vet att han själv inte mår dåligt av själva anfallen men han är ändå till åren nu så att han ska klara av anfallen känns inte längre lika självklart och det är fruktansvärt jobbigt. Jag vet mycket väl att han inte kommer att leva föralltid men han är för pigg för att lämna oss redan. Jag ber till alla högre makter som finns att han faktiskt ska få lämna oss på grund av ålder när den tiden är kommen och inte av den här hemska sjukdomen. 

Att vara själv med barnen när anfallen kommer är lite utav en mardröm. Man behöver vara överallt samtidigt. Snälla håll tummarna för att det inte blir fler nu. Vi kan ju dessvärre inte göra så mycket åt saken, anfallen kommer när dom kommer varesig vi vill eller inte.

Jag ska åka och jobba ikväll så mormor och morfar ska passa tjejerna någon timme tills Andreas kommer hem. Jag kommer mest troligt gå och ha ont i magen hela kvällen och oroa mig för hur det går hemma. Usch och fy.

Nej nu ska jag njuta av lite tid med alla mina älsklingar ♡ 
1 kommentar

Våran påsk ♡


Då var påsken redan över för i år, dagarna bara springer iväg. Jag har jobbat lördag och söndag så där av dålig uppdatering som vanligt. Det tog emot lite extra att jobba denna helg, det är ju lite tråkigt att åka hemifrån när resten av familjen har långledig. Men det gick bra ändå.

I fredags var vi iallafall allihopa lediga och till kvällen fick vi över Andreas syskon (från mammas sida) med barn på påskfirande. Vilken fantastisk mysig kväll vi fick tillsammans, den kommer jag bära med mig i hjärtat läänge. Tjejerna fick träffa sina kusiner Sonny och Nellie samt faster Helene för första gången, så härligt. Det var verkligen på tiden. Vi har varit så spända på att få träffa dom allihopa. Ser verkligen fram emot att få lära känna dem ordentligt ♡

Resten av helgen blev lugn. I måndags passade vi på att njuta av det fina vädret och spenderade nästa hela dagen ute. Våren känns så välkommen nu, jag behöver sol känner jag!

Moa-Louise var överlycklig över att äntligen kunna gräva i sandlådan igen. Hon har väntat hela vintern på det. Det blev en hel del sandkakor och sandtårtor vill jag lova.
  Sandlådan känns som en av de bästa sakerna vi har skaffat, eller skaffat och skaffat, vi fick den ju av mormor och morfar ;) men den är så otroligt omtyckt. Misstänker att det kommer va två små busar som hänger mycket där i sommar.

Har ni haft en fin påsk? :)


0 kommentarer

Fika i solen och äggmålning! ♡


I morse tog jag och tjejerna lite sovmorgon, vi var så trötta alla tre så det var superskönt att ligga och dra sig lite extra i sängen. 

När frukosten var avklarad gjorde vi oss iordning för att ta oss till bvc och tiomånaderskontroll för Mira. Det gick kalasbra, hon växer som hon ska och fick godkänt. Vikt och längd uppdaterar jag med vid månadsuppdateringen senare.

När vi var klara på bvc blev det en snabb tur hem för att hämta hundarna och plocka med lite mellis och fika för att sedan åka vidare till stallet där hovslagaren skulle dyka upp. 

Det blev ett par timmar i stallet och nya skor till både Valle och Minja. Eftersom solen tittade fram passade vi på att inviga utemöblerna i stallet för i år. Så härligt med sol, energin fylls på direkt av lite härligt solljus.

När stallet var klart tog jag och tjejerna med oss mormor och åkte och hälsade på Tess en snabbis..När vi ändå var där köpte vi med oss lite ägg hem som vi tillsammans med moster och Tomas har målat nu ikväll! 


Det har med andra ord varit en rätt händelserik dag och det börjar ta ut sin rätt nu för ögonlocket börjar kännas tunga. Imorgon kommer vi vakna upp till en ny fullspäckad dag med mycket roligt att se fram emot så nu säger jag godnatt! 
0 kommentarer