Bästa vänner ♡


I söndags var vi på kalas hos Moa-Louises bästa kompis Meja som fyllde tre år igår! Våra fina tjejer, tänk att de redan är T R E  år. Så sjukt! Och tänk att de hittat varandra så, det leker och kivas i ett. Ska alltid ha samma saker och ska alltid göra likadant. Moa-Louise pratar om Meja nästan varje dag och blir helt lyrisk så fort vi nämner att de ska få ses. Hoppas deras vänskap kommer att hålla i sig även när de växer upp och blir stora tjejer. ♡

Se så fina bilder Jossan tog på tjejerna, älskade busungar ♡ ⬇


 
0 kommentarer

Första gången ♡


I veckan tog vi premiärturen för i år med hojarna vilket också innebar första cykelturen för Mira. Vi cyklade bort och hämtade Moa-Louise på dagis och så hem igen så det blev ingen lång tur men båda tjejerna var kanonnöjda. Mira den lilla glidaren la som ni ser upp fötterna på pakethållaren och satte sig till rätta ordentligt. ;-) 

Vi plockade även fram Moa-Louise balanscykel i veckan i hopp om att hon skulle nå ner i år, men icke hon är fortfarande lite för kort för i rocken. Kanske hinner hon växa de där centimetrarna som fattas fram till sommaren. 


Vi ska iallafall försöka köpa oss en ny stol till Andreas cykel, den Mira sitter i på bilden är från när jag var liten och har väl lite "gjort sitt" egentligen. Jag har även lite funderingar på cykelkärra också just för att kunna ta cykla själv med båda barnen till och från dagis. Någon som har erfarenhet kring det? Bra eller blä?

1 kommentar

Röriga rutiner ♡

Ja det tar nog ett litet tag att få till alla nya rutiner nu när jag har börjat jobba igen, just nu känns allt lite rörigt men jag tror att vi ganska snart kommer in i det! Man får nog bara ge det några veckor! 

Det känns iallafall jättebra att vara igång och jobba igen och det känns underbart att Andreas får vara hemma lite med tjejerna. Jag är så stolt över honom, han är så trygg i sin papparoll. Jag kunde verkligen inte ha en bättre pappa till mina barn.

Denna vecka jobbar jag bara onsdag och fredag så nu är det bara ett pass kvar av avverka innan vi har ledig helg ihop! Andreas är ledig även idag och är just nu i Eskilstuna för att göra en utredning om hans hand som fortfarande inte är bra, nu misstänker dom att han fått någon typ av nerv- eller ledskada i samband med operationen. Fy, hoppas vekligen inte det. 

Nehe, dags att kicka igång den här dagen ordentligt. Moa-Louise är på dagis och ska strax hämtas igen så nu får jag sätta fart!

Ha en fin dag!! ♡
0 kommentarer