Hej fredag! ♡

Jag säger det i igen, veckorna tuffar på hur snabbt som helst och idag är det redan fredag.. igen!

 Jag har jobbat några timmar på förmiddagen medan lillan va hos mormor. Jag har ju blivit lite bortskämd  de senaste med lediga fredagar! :)

Efter det blev det en sväng till stallet och innan jag och lillan begav oss hem hann vi med ett snabbt stopp på rusta, jag hade som plan att införskaffa en ny trasmatta, men de va slut typiskt nog! Istället fyndade jag denna urtjusiga vispskål för bara 79:- 

Den är snarlik vispskålen från mynteserien (som jag förövrigt önskar mig typ allt ifrån när jag fyller år, haha!) , då dock nästan till dubbla priset. Då är den för visso i porslin, men jag är väldigt nöjd över min "kopia" :) 

Nu kommer snart mitt stora hjärta hem ♡ Ikväll ska vi ha en kväll med egentid, en dejtnight, ska bli supermysigt  ^^  Lillan ska sova över hos mormor och morfar i natt, hoppas det går bra, man vet ju inte med vår lilla trollunge, ibland kan hon va en riktigt liten nattsuddare. ;)

Nehepp! Ha en underbar fredag alla fina där ute! ♡
0 kommentarer

Vi längtar efter våren ♡

Detta har vi just klickat hem från babyshopp.se  till vår lilla prinsessa som ska användas när våren anländer, hur tjusigt som helst! ♡ Jag kan inte hjälpa att jag längtar ofantligt mycket efter våren just nu!! 
 
Det blir lite som behöver fyllas på i lillans garderob nu, både för hemmabruk och till dagis!  Åå det är farligt nu när alla butiker släpper sina vårkollektioner, det finns så otroligt mycket fint! Synd bara att den tunna plånboken sätter stopp, eller kanske tur ;-)
 
Nya gympaskor till lillan har vi redan tittat ut och ska bara åka och provas ut i rätt storlek! Men det får vänta tills löningen! 
 
Har ni börjat se över vårens inköp? :)
 
 
0 kommentarer

Om en liten vecka..

Imorgon är det bara en ynka vecka kvar till vår lilla ängel här hemma fyller 2år ♡ 

Hur kan två år redan ha gått? 

Kalasförberedelserna är redan i full gång! I veckan ska det bakas och fixas. Några inköp återstår fortfarande! 

Tänk va mycket fint man skulle vilja köpa! Här är lite ögongodis som den här mamman önskar åt sin lilla skatt, vi får se vad pappan i huset går med på att köpa ;-)  

Denna underbara blus från Leopold och livia skulle utan tvekan passa min lilla prinsessa

Se så ljuvligt bäddset från mybliss.se 

Såklart så måste vi ju utöka den underbara lilla samlingen från Maileg ♡ 

Ny vårjacka behövs, kanske får det bli denna från Ver de terre!! 

Lite vårnyheter från Kappahls newbieserie skulle gärna få flytta in i lillans garderob! 

Sist men inte minst.. vore inte detta dockhus från comodo en ren och skär dröm att få ge sin lilla dotter?


Det finns såå mycket fint! Skulle vilja köpa allt  och lite till och skämma bort min lilla tvååring till max ♡ Tur är väl det att vi har pappsen här hemma som bromsar när mamman skenar iväg ^^ 
För egentligen önskar jag och lillan en liten lurvig, livs levande kaninunge..hehe..! Men där va det tvärstopp iallafall! ;) 

Godnatt från oss!! ♡ 
0 kommentarer