Dags för sömn...

Då landade man i sängen tillsist även idag då..vet egentligen inte varför jag pressar mig själv att va uppe så sent.. jag har ju faktiskt varit trött en bra stund nu.. sömn är kanske inte så överskattat trotts allt.

Kvällen avslutades på hundklubben och med planering av höstens valpkurs. Åh det ska bli så himlans skoj, jag ser verkligen fram emot det.  Känns som man fått ny energi och nya infallsvinklar efter instruktörsutbildningen. Välbehövligt!!
 
Imorgon är det jobb igen..skönt!

Nu ska vi bara vänta på ett godnatt-samtal sen blir det nattinatti! Kissen ligger redan här brevid och snarkar och hundarna ligger som slagna hjältar på golvet nedanför..skönt att dom själva inser att det är för varmt för oss alla i sängen.


Godnatt!

0 kommentarer

HTC

Japp...då har jag just beställt hem ny baksida till min fina, fina telefon som jag fick av baby..
..hoppas den kommer snabbt!

Denna fast VIT såklart!!  Rosa fanns inte tyvärr.. ;)


Nu blir det lite lättare för mig och baby och skilja på våra..eller mest för mig tror jag..

0 kommentarer

Solstrålar Ligger ute i bikini o sooolar...phu va hett det är...
 man orkar tusan ingenting!

 Hundarna och kissen ligger helt utslagna och då har vi inte ens vart ute på någon promenad än idag.. det får bli framåt kvällen när det är något svalare.

Jag är ledig idag..wiiie.. men jag vet inte om det är så rackars kul faktiskt.. känns inte som det finns någe alls att hitta på.

Jag har iallafall vart inne en sväng till stan på förmiddagen. Fikapaus på mc-banan i solen..nice! Och sen en sväng förbi Lize-lotte för lite snicksnack..
 
Passade på att handla lite också..inte för att jag egentligen alls va så speciellt sugen på att äta någe alls..men någe kan väl vara bra att ha i kylen.. Blev lite sallad, grönsaker, tonfisk, ägg och bacon..så nu klarar jag nog helgen iallafall ;)

Men fy va tråigt det är att laga mat till sig själv bara..blää för det. Tur tjejerna kommer över imorgon o grillar!

Funderar på om man skulle dra på sig lite kläder och göra lite nytta kanske..jag är ju verkligen ingen solmänniska..ligga och trycka så här är ju fan en pina..huuuu!

Rensa lite rabbater kunde va nått kanske.. och ett par masikner tvättt..

Ikväll blir det en sväng till vingåker och hundklubben!!

Pusshej!
0 kommentarer