Klump i magen...

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet . Du lever för stunden, precis som jag. Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar men lyckan i grunden, precis som jag.Vi är som personifierade Nittiotal i ett virrvarr av chanser och val .Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer. Jag lever för kicken, precis som du. Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen. Jag har frihet i blicken, precis som du. Här står livet i farstun, så nära inpå....men det är nåt som gnager ändå..Det kallas tvivel, det där som stör. Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör och jag ser hur du tänker på nåt ,hur du längtar dig bort som en fågel i bur. En obehaglig distans en konstig känsla nånstans .Det känns tomt - eller hur?  Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår när du somnar om natten, precis som jag utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset. Du lever för skratten, precis som jag. Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas. Vi proppar i oss och vi vaknar som as.Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor. Dom hjälper mot ledan, precis som du. Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar och längtar till fredan, precis som du. Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt? Kan du känna hur det gnager i natt? Det kallas tvivel... Här står livet i farstun, så nära inpå men det är nåt som gnager ändå Det kallas tvivel...
0 kommentarer

T2vå dagar

Hej å hå.. nöjd tjej har bara två dagar kvar till semester nu. Eller rättare sagt 1 dag och fem timmar och fem minuter ;) Kämpar på!
0 kommentarer

Fika!

Kidnappade just mitt hjärta från hans fikastund på jobbet och åkte och tog en mjukglass i solen.. hur mysigt som helst.. inge kul när vi jobbar om varandra som idag. Men nu är det ju bara TRE dagar kvar till SEMESTER! Nehe jobb om en timme då..opeppad..ojaa!
0 kommentarer