Två dagar till helg ♡

Ja ni nu har halva veckan gått, jag har ett kort pass imorgon och ett pass på fredag kvar innan jag tar ledigt helg. Det ska verkligen bli helt otroligt skönt! Känns lite i både kropp och knopp att vara tillbaka på jobbet ordentligt nu vill jag lova.

Lämningarna på dagis är fortfarande lika hysteriska. Med Moa-Louise går det hur bra som helst men med Mira är det sååå jobbigt, det verkligen skär i hjärtat att behöva lämna henne så ledsen. Men nu har hon iallafall varit ganska nöjd under dagarna och återhämtar sig bättre och bättre efter sammanbrotten när vi lämnat henne.

Idag hade dom längsta dagen hittills då jag lämnade dem vid strax efter sju i morse och hämtade lite innan kl.16. Båda tjejerna satt tillsammans ute i sandlådan och lekte när jag kom och båda var glada och nöjda, det var så skönt att se ♡ Jag hoppas verkligen att det bara kommer att bli bättre och bättre nu, även med lämningarna. Men vi får ta en dag i taget.

Det märks iallafall här hemma att förskolan har kickat igång för just nu går vi allihopa och snörvlar, snorar och hostar. Håller tummarna att vi klarar oss från något värre än det här. Man hör runt ikring att många redan ligger sjuka efter inskolningar och skolstarter..men, men det hör ju lite hösten till vare sig man vill eller inte.

Imorgon kör jag som sagt kortpass på jobbet vilket känns fantastiskt, då hinner jag umgås med mina små hjärtegull lite extra. ♡

Nej nu måste jag försöka få lite sömn så jag kan känna mig något så när utvilad imorgon.

Godnatt gott folk! ♡

0 kommentarer

Grattis till vinnaren av namnnappar ♡

Då var tävlingen i samarbete med Namnnappen.se avslutad och vinnaren är utsedd. Önskar såklart jag kunde utse er alla till vinnare. Men den här gången var det @sommardofter som hade turen med sig.

Grattis till dig! Kontakta mig via dm på Instagram eller via min mejl sannabook@hotmail.se

0 kommentarer

Inskolningsvecka två ♡

Jaha nu lägger vi både andra inskolningsveckan och jobbhelg bakom oss och imorgon ser jag fram emot en ledig dag med mina tjejer.

Andra inskolningsveckan gick verkligen helt åt skogen och den har varit otroligt tung och känsloladdad.
Redan i måndags när vi klev in på dagis hade Mira förstått att hon skulle bli lämnade där, något hon inte alls var med på. Alla lämningar därefter har varit katastrof, hon har börjat gråta så fort vi kommit in på avdelningen. På pedagogernas inrådan provade vi med snabba avsked.
Vi har gått in och försökt aktivera henne med något och sedan sagt hejdå, vinkat och gått. Hon har varit hysteriskt varje gång och gråter och skriker. Jag har haft så jäkla ont i hjärtat varje gång. Jag vill bara vända mig om och springa in och lyfta upp henne och ta med henne hem.

Hon har varit ledsen i princip alla timmar hon har varit där och det känns så otroligt jobbigt. Den absolut värsta lämningen var i torsdags när hon skulle springa efter mig när jag skulle gå och ramlade och jag inte kunde springa in och trösta henne. Jag åkte hem och grät floder i över en timme, det gör så ont i hjärtat. Det får mig att känna mig som världens sämsta mamma, det får mig att tänka att jag vill säga upp mig från mitt jobb och vara hemma med mina älskade tjejer tills dom börjar skolan :'(

I fredags gick det lite bättre iallafall. Hon hade varit ledsen en stund när jag lämnat men varit ganska nöjd när dom varit ute och lekte. Det kändes såklart skönt att se henne nöjd när jag hämtade. Jag bara önskar det vore lite lättare att lämna.

Usch, det är så otroligt mycket känslor som svallar upp inom mig. Jag vet att det blir bättre men just nu är det otroligt, otroligt jobbigt och nu nästa vecka drar allvaret igång på riktigt, både jag och Andreas är tillbaka på jobbet och det blir 3-4 dagar i veckan på dagis för tjejerna. Jag kan inte hjälpa att jag har lite panik över att andra inskolningsveckan gick så här dåligt.

Men imorgon är jag som sagt ledig och det ska bli riktigt underbart att få en heldag med mina tjejer utan några tider att passa. På tisdag börjar jag redan klockan fem på morgonen så det blir Andreas som får lämna. Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen det går bra.

Är det fler än vi som har haft problem under inskolningen?

1 kommentar