Fredag fylld med lek..

 
Nej men är det redan fredag.. igen, helt otroligt! :)
 
Idag är jag ledig och var lika så igår. Så igår kom det ju en mäklare och värderade vårt hus, mycket spännade. Jag var uppe tidigt och dammsög av nedervåningen och plockade iordning på det sista så det skulle se fint ut. Och mäklaren tyckte att vi hade det mycke fint, yeeey!! Nu får vi bara vänta lite på ett utlåtande.
 
Lillan är ju fortfarande snorig och hostig men äntligen feberfri och lite piggare iallafall. Dagen igår blev ganska lugn den med. Jag pysslade lite mer här hemma med några nya projekt jag har och lillan underhöll sig själv.
 
På eftermiddagen kom mormor ut och vi bjöd på frukt- och smootiefika och tittade lite på film! =)
 
När älsklingen kom hem från jobbet tog han med lillan och åkte för lite ärrenden i vingåker och jag tog hundarna med mig ut till stallet.
   Vår fina lilla Pagge har fått ont i benen så vi fick tipset från våran veterinär att testa att dra av honom skorna och snösulorna. Det var lättare sagt än gjort. Älsklingen fick komma och försöka hjälpa mig, det är tusan inte lätt att nå ner med en rund mage ivägen ^^ Det slutade hur som med att vi fick hjälp av världens bästa Tina och Robban. Dom kan konsten att dyka upp som räddande änglar. Nu är skor och sulor borta så vi håller tummar och tår att han blir bättre nu.
 
Eftersom vi alla va samlade i stallet så passade jag och lillis på att ta en barbacka-tur ihop medan våra älsklingar gick en prommenad med hundarna.
Älskade åsnan skötte sig exemplariskt, hon vet att hon måste vara extra rädd om sin runda lilla matte nu <3
 
Idag har jag varit galet trött, jag hade egentligen allra helst legat kvar i sängen hela långa dagen ;) Men vi har haft en dag full med lek här hemma och det är värt mer än all sömn i världen.
 Förra veckan letade jag nämligen rätt på min gamla mini porslinsservice (eller det som va kvar av den, hehe) som låg var i en låda hos mamma och pappa. Hämtade även hem ett litet bord som jag och min lillasyster hade i vår lekstuga som små. Behöver jag säga att lillan är överlycklig över att kunna ha sina alldeles egna kafferep ^^
Hon skulle nog kunna fika där i sitt rum i flera timmar, älskade lilla hjärta
 
 
0 kommentarer

Från garderob till litet rum ♡

Så här kan det se ut när man förvandlar ett tråkigt förrådsutrymme till ett mysigt litet barnrum! Japp det är vad vi har gjort! Och jag är galet nödj!! Resultatet blev faktiskt bättre än vi hade kunnat tänka oss.  
 
 Vi bor ju inte så jättestort här, på våra 127 kvm finns nämligen bara två sovrum och snart är vi ju ytterligare en liten familjemedlem... så då väcktes den briljanta idén att det tråkiga utrymmet skulle inredas. Ett utrymme som lätt bara blir ett sådant ställe där man trycker in massor skit kommer nu verkligen till användning! :)
Nu längtar jag massor tills bebis kommer så vi får veta om det är en liten tös eller en liten pojke, dåå ska det inredas ordentligt ^^ 
 Lite småfix som kan göras innan bebis ankomst finns såklart att göra. Ska måla om ett litet pottskåp som ska stå brevid sängen och sen ska jag ge mig ut på jakt efter en liten byrå som kan passa in. Inreder man lite smart så kommer man få rum med mycket i detta lilla rum!  
 
Fler bilder kommer..men hittills - va tycks? :)
 
Pusshej 
0 kommentarer

Sjukstuga..

Då var det lillskruttans tur igen att va sjuk, min stackars lilla älskling :( 

Älsklingen fick vara hemma med lillan igår så idag blev det min tur. Idag har hon varit lite, lite piggare men näsan och ögonen rinner och hon har en sån hemsk hosta..usch..vill bara ta allt det onda från henne så hon slipper vara sjuk. 
Hoppas verkligen att det går över snart. 

Vi får se hur mycket sömn vi får i natt eller hostan kanske håller oss alla vakna i natt igen :(  Lillskruttan sover iallafall i  våran säng, känns skönt att ha ordentlig koll nu när hon är sjuk och dessutom blir hon lite extra gosig när hon är sjuk och vill gärna ligga nära, klart hon ska få det ♡ 


Eftersom lillan varit hängig så har hon spenderat mesta dels av dagen i soffan med lite film och sysselsatt sig med att måla lite målarbok. Själv har jag knappt suttit på hela dagen, har nästan skurat och städat hela huset..phuu.. nu tusan ska det bli fint!! Vi ska ju värdera om huset på torsdag så det är väl klart man vill visa upp den bästa sidan av hemmet ^^ 
 Med andra ord..jaaa..jag är skitnojjig över värderingen! Hehe! Tycker dessutom det är lite skrämmande med en vilt främmande människa som ska granska och bedömma vårt lilla hem. :) Men det går nog bra! 

Nej nu tusan måste jag sova så jag orkar upp imorgon! 
0 kommentarer