Lugn lördag! ♡

Jag fick ordentlig sovmorgon imorse och när jag väl kravlat mig ner från sovrummet var frukosten redan framdukad och mina älsklingar väntade på mig, mysig start på dagen minst sagt! Dom är världens bästa, mina underbara älsklingar ♡

Vi hade som plan att bara ta det lugnt idag, plöja igenom någon film och mysa i soffan men strax innan lunch ringde dom från Norrköping och sa att vår robotklippare var klar för hämtning efter reperationen, så vi beslutade oss för att åka och hämta den så det kan bli snyggt på vår gräsmatta någon gång. Allt växer ju så galet mycket just nu. Jag tycker nästan att man från dag till dag kan se hur det växer och slår ut o blom i vår trädgård. 

Så till Norrköping bar det av, vi tog lunch på Max innan vi åkte bort och hämtade våran klippare. 

På vägen hem handlade vi kvällsmat, lördagsgodis och unnade oss en lördagsglass också ^^ 


Kvällen har vi spenderat i soffan och gör som säkert det flesta vi känner - Hejar på Sverige och Måns i Eurovison. 
Nu har vi dock förflyttat oss till sängen hela familjen och vi får se om vi håller oss vakna och får se hur det går! 

Ha en trevlig lördagkväll! ♡
0 kommentarer

Vårfest! ♡

Då ligger jag här igen, klarvaken i sängen! Det är väl typiskt, känner mig som ett vandrande lik hela dagarna men så fort jag lägger mig i sängen för natten så bara går det inte att komma till ro. 

Dagarna känns rätt lika varandra nu.. jag orkar nästan ingenting och känner mig som världens tråkigaste mamma :( 

Vi försöker ändå hitta på lite pyssel och lekar i det lugna här hemma. Lillan har ju denna vecka varit förkyld och där med haft lättare att finna sig i mycket mys, gos och vila! Skönt på sitt sätt. 


Ikväll pallrade sig hela familjen bort till förskolan för att fira förskolans dag med en vårfest! Supermysigt! Vädret var helt fantastiskt ♡ Lillan tyckte att det var roligt att vara där det märktes tydligt. Vi tittade på ett litet framträdande och njöt av lite kaffe och fika på en filt i gräset.

 När vi skulle dra oss hemåt så var det knappt så vi fick med oss vår lilla skrutta. Ska bli skönt när bebis är ute och vi börjar få lite struktur på vår nya vardag tillsammans, då ska lillan få gå 15-timmars på dagis! Jag tror att det kommer att passa henne perfekt när det blir mer kontinuerligt med tiderna. 

Nu ska jag försöka komma till ro en stund innan det är dags att springa och kissa eller dricka vatten eller något annat.. ;) 

Pusshej! ♡ 


0 kommentarer

11 dagar..


 Idag är det 11 dagar kvar till beräknat datum för bebis ankomst.. men vi sjäva vet redan att bebis kommer att komma tidigare, vi säger inte när för vi kan faktiskt inte veta exakt. Men bebis kommer att komma med planerat snitt (om inget jättedrastiskt skulle hända innan).
   Det känns både som en lättnad och lite som ett nederlag, det innebär ju att jag troligen aldrig kommer att vara med om en "normal" förlossning samtidigt som det också innebär att jag inte kommer att behöva gå igenom det jag fruktar mest - igångsättning eller akut snitt. Jag mådde ju rätt dåligt psykiskt efter det akuta snittet med lillskruttan. Så på så sätt känns det som en sten som lättat.. jag vet vad som komma skall..Inga beslut fattas över mitt huvud. Det känns bra! 

Jag har fått skriva ner mina önskemål inför snittet och jag hoppas att de kommer att läsa dem och verkligen ta hänsyn till vad jag önskat så långt det är möjligt.. Jag kände ju att ingen lyssnade på mig sist..jag kände det som om jag tappade rätten att bestämma över min egen kropp och min egna förlossning..
  Den här gången är det MIN förlossning!! 

Och snart är det dags..! ♡ 
0 kommentarer