Det är ljusare nu ♡

Haha ja det där med att lista tre bra saker varje dag i några dagar gick ju sådär får jag väl lov att erkänna. Men även om inläggen uteblev förra veckan så tänkte jag ändå ut tre bra saker varje kväll jag hade kunnat skriva om och bara det gjorde mig mycket positivare. Jag jobbar stenhårt med mig själv för att vända vinden och kunna se allt med lite ljusare ögon. Det är verkligen inte lätt alla gånger men jag försöker och det är väl huvudsaken. 

Och bra saker händer ju varje dag, eller hur! 
Det finns bra saker med mig.. Jag gör bra saker ibland.. 


Och tänk vad allting känns så mycket lättare när vårkänslorna börjar sprida sig i kroppen. Vi har ju verkligen haft ett par underbara dagar med strålande sol och det om något får en, iallafall mig att känna mig glad och positiv. Jag längtar så galet mycket efter våren nu! Hur härligt är det inte med dessa redan nu ljusa kvällarna!!

På fredag morgon åker vi på weekend till London, jag ser fram emot det så mycket! Jag ser fram emot kvalitetstid med familjen. Det är första resan jag och mina syskon, föräldrar och våra familjer med respektive gör tillsammans och det bli så härligt att få spendera den här påskhelgen tillsammans allihopa utan alla måsten som annars kretsar kring oss. 

Det enda som just nu bekymrar mig lite med själva resan är hur vi ska lyckas få våran vilda lilla Mira att sitta still på planet, Haha! Men jag har köpt lite små pysselböcker och annat roligt jag tänkte packa ner i deras väskor så de ska nog gå bra. Hoppas jag...

Nu ska jag börja ta tag i packningen, den här veckan har rusat fram och jag hinner väl knappt blinka innan det är fredag redan. 

Tjing!


0 kommentarer

Något bra varje dag ♡

Det var ett tag sen sist, dagarna blir lätt till både veckor och månader mellan inläggen och skrivlusten men ibland faller den in.

Jag har bestämt mig för att försöka lista tre bra saker varje dag ett par dagar framåt.. Varför?
 Jag har så lätt att fastna i det negativa, grubbla för mycket över allt dåligt och gräva ner mig i saker som tynger mig.. Jag är där nu.. till sist ser jag bara mörkret.. det är en snabbt nedåtgående spiral och så är jag plötsligt där nere.. i mörkret.. Jag ser inget bra med mig själv, jag gör inget som är bra, jag är inte värd ett skit och alla ser ner på mig med samma ögon som jag själv ser mig. 

Jag pratar inte om sånt här för det är jobbigt, varför skulle jag låta någon få se ner i det där mörka jag ser? Och hur kan man sätta ord på allt? Är det ens okej att känna så här? Jag är ju vuxen..

Men sanningen är ju inte den att allt är mörkt, varje dag bjuder faktiskt på saker som är bra, med mig, med andra, med livet.. det gäller bara att se dom. Jag behöver lära mig se dom. Och tre saker.. T R E  saker kan inte vara omöjligt.. inte ens för mig.

Idag är jag glad för att solen har lyst och det ger hopp om att inte våren är så långt bort trots allt och jag gillar verkligen våren.

Jag gjorde ett jobb jag blev nöjd med idag, det gick mycket snabbare och smidigare än jag hade trott och det fick mig att känna att jag faktiskt kan mitt jobb! Jag är bra på det jag gör ibland.

Jag kollade Skatteverkets app idag och blev glatt överraskad över vad jag ska få tillbaka på skatten. Nej, nej - pengar gör en inte lycklig.. Meen vi har inte direkt haft överflöd med pengar den senaste tiden så att få några kronor extra att kunna unna sig något för känns otroligt skönt och det gör mig tusan glad. Jag tänker nog faktiskt unna mig något nytt klädesplagg. 

Jag lyckades!! Det finns mycket mer jag skulle kunna nämna här och nu men jag tänker nöja mig så här för idag. Och faktiskt, jag känner en liten positiv känsla gro någonstans i mig efter att jag har skrivit detta. 

Nu ska jag ta en dusch och sjunka ner i soffan en stund innan det är dags för sängen.    Andreas är på kurs denna vecka och jag har lovat honom att inte göra mig själv "till ett offer" för att jag är själv och har så lätt att känna mig ensam. Jag är inte ensam. Mina älskade underbara barn ligger och sover sött i sina sängar, här brevid mig ligger mina fyrbenta älsklingar på rad. Jag är inte ensam. Och bra saker har hänt idag ♡1 kommentar