Kyrkan ♡

För någon vecka sen tog vi en liten tur och åkte ut och kollade på kyrkan där lillasyster ska döpas om lite mer än en vecka. Lillan är döpt i samma kyrka. 

Varken jag eller älsklingen är döpta här men vi tycker den här kyrkan är fin och har liksom båda fastnat för den. Den är inte så stor och känns mysig men har ändå det där lite pampiga. Den ligger lite idylliskt utanför stan och passar oss perfekt helt enkelt. 

Den här gången va församlingshemmet dessutom ledigt så vi bokade upp det för dopfikat! Jag tror att det kommer att bli toppen! 

När vi skulle åka hem från vårt besök i kyrkan blev lillan ledsen och vi frågade varför.
- men jag ville döpa lillasyster nu svarade hon med besviken röst. Sötnosen va ivrig, hon tyckte nog också att det ska bli mysigt med dop.

I söndags träffade vi ju prästen också, hon va jättetrevlig och verkade kanon. 
Vi gick igenom dopet tillsammas och valde psalmer, känner mig jättenöjd över både val av psalmer och solosånger. Det känns väldigt "vi" över dopet.

Nu i veckan ska jag dra igång allt bak. Det känner jag mig faktiskt lite nervös över, har inte ens bestämt vad vi ska bjuda på, får nästan ont i magen av att tänka på det. Men det blir nog bra ;) 
0 kommentarer

Fyll dagarna med liv ♡Att få spendera dagarna tillsammans med mina älskade döttrar är den absolut största gåvan i mitt liv. Jag älskar varenda dag vi får tillsammans, till och med dom där bråkiga och stökiga dagarna. Jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är över mina barn. Över min fantastiskt fina familj! 

I morse var tanken att lillan skulle fått vara några timmar på dagis, men vi hade det så mysigt och gosigt i sängen alla tre så vi kom helt enkelt inte iväg. Det känns så skönt att kunna ta dagen som den kommer. Det går ju nu när jag är föräldraledig och tjejerna är små. Det blir ju skillnad sen när de börjar skola och så, då har man ju förpliktelser på ett annat sätt och kan inte bara ta en mysig dag hemma när som.. Så jag njuter nu av att få vara med mina tjejer så mycket som det bara går. 

Imorgon ska jag ta med båda mina sessor till sångstunden i kyrkan, tror vi längtar lika mycket alla tre ^^ det blir liksom en sån där mysig aktivitet vi gör tillsammans och som passar oss alla tre så himla bra! 

Nu laddar vi för babysimmet med lillasyster och för lillan blir det stallet med mormor och moster, så ser ju våra tisdagseftermiddagar ut numera! ♡ 

Det här med familjeliv och aktiviteter ihop med barnen är verkligen som gjort för mig! ♡ 
0 kommentarer

Blodmåne! ♡Vi ligger vakna och väntar på att få se detta fenomen! Spännande! :)

Någon mer som ska titta? ^^ 
0 kommentarer