20111023

Phu jag timmarna bara flyger iväg när man sätter sig ner med lite bloggdesign... Hur kul som helst men just nu får jag ingen ordning på någe känns det som!

Jag skulle vilja få headern lika bred som hela bakgrunden, men det går tusan inte...vet inte hur jag ska bära mig åt! Någon som kan?????


och varför är det en liten vit bit där vavavavavavva? ↑ Jag fattar inget...nada...zero..inget alls! Kan någon svara på det?

Nej nu lägger jag ner verksamheten för idag...så känner jag! ^^

Ska ta mig en varm skön dusch innan det är dags att hoppa i säng.. blir tidigt imorgon också - öppning på jobbet 06.00..

Men innan vi släpper in john blund ska jag ge min lilla älskling lite massage...stackars min fina har ont i hela kroppen efter allt slit o släp och upp och ner i trapporna i helgen.. Världens finaste kille! ♥
   Vi hann dessutom avsluta helgen med lite trädgårdsfix... troligen sista klippningen av gräset för i år... går inte tiden mycket snabbare numera???


Nehepp hepp!

Duscha va de!

Tjohej!

1 kommentar

Kommer ut ur garderoben..

..eller rättare sagt jag lägger ut bilder på våran underbara garderob vi fixade i ordning i sommras i samband med att vi gjorde klart sovrummet!
Vi har en vindsförvaring längs husets ena långsida som vi behövde fräscha upp en aning eller rättare sagt så såg det ut som skit! 
  Ena delen (den som ligger precis bakom vårat sovrum  blev något som kanske kan liknas vid en walkincloset och andra delen blev ren förvaringsdel för ex. julsaker med mera. Perfekt att använda dessa ytor till! Aldrig någon som behöver se heller...om man inte vill...fast jag har ju så fint nu så jag visar gärna upp min garderob för alla som kommer och hälsar på ;)

Här får ni se vilken skillnad det blevVi har:

*Röjt ur kvarställda garderober och annat skit
*Rivit bort all ful papp från väggar och tak
*Rivit bort ett lapptäcke av tre olika mattor på golvet
*Målat vägar, tak och golv -vita
*Byggt hyllor
Vad tycker ni om detta då? Jag är galet nöjd förstårs!!!! Behöver jag säga att jag gillar vitt? ^^

Som sagt tänk va lite färg kan göra...och känsla såklart ;)


1 kommentar

Välkommen, välkommen hit vem du än är...

Förra veckan blev gästrummet klart! Eller ja som det ska va tills vidare..
 Det rummet ska ju så småning om bli något annat och en vägg ska upp där inne..men det är framtiden! ^^ 

Tillsvidare är jag ruggit nöjd med hur det ser ut nu!
Vi har:

*Satt igen en dörr mellan de två sovrummen
*Målat taket ordentligt - har aldrig sett mer flammigt tak tidigare
*Målat om väggarna - vita
*Målat alla foder samt dörren vit

Jag är givetvis inte alls nöjd med golvet..som gammal avdankad golvläggare är laminat som ett svidande skavsår....uäääk... hemskt fullt och kallt matrial.. Men jag får lugna mig med att riva upp det och försöka njuta av det underbara vitmålade trägolvet i mitt sovrum tillsvidare..  =)

Nåå va tycker ni???
2 kommentarer