Bilstol

 
Ängeln växer så det knakar! Vi börjar smått planera byte till bilbarnstol, just nu har vi Brio Primo babyskydd som vi har varit otroligt nöjda med och än så länge finns gott om plats och rent viktmässigt så skulle vi kunna använda de bra länge till (upp till 13kg tar brio primo). Men det gäller väl att ligga lite före och vi inser att på längden börjar det bli lite trångt och med alla vinterkläder kan det vara skönt om lillan får lite mer plats.
 
Vi är iallafall rörande överens här hemma om att nästa stol blir en lite rallyinspirerad stol från Spacro! Älsklingen har ju själv sparcostolar i sin rallybil så ska pappa åka rallystol så ska såklart dotter åka rallystol ;)

Sparco F500k
-Grupp 0+1 för barn mellan 0-18 kilo
-Justerbar lutning
-Tvättbart överdrag
-Bälteskuddar på bröstet
-Kan användas både framåt och bakåt
- ECE R44/04 godkänd
 
Vi kommer självklart att ha bilstolen bakåtvänd som rekomenderas så länge som det går!
  Jag fastnade absolut för den superhäftiga rallylooken men också för att den går att luta lite och verkar mjuk och skönt. Vi håller tummarna för att vi gjort ett klokt val =)
  Någon som sitter inne på egen erfarenhet av denna stol till och med kanske!? =)
 
Sparco har även nästa steg i bilbarnstol (F700 k 9-36kg) samt snygga bälteskuddar!
 
Babyskydd Bilbarnstol Brio Primo Brio babyskydd Rally bilbarnstol Rallybebis Sparco Sparco F500 k Sparco bilbarnstol
0 kommentarer

Någon som vet?

 
Jag letar som en tok efter en balaclava/rånarluva till lilla ängeln i vinter! Hittar inget som faller mig i smaken! Jag vill ha en i ganska neutrala/mjuka fäger men allt jag hittar är skrikiga neonfärgade!
Kan någon snäll själ tipsa kanske!? =)
 
1 kommentar

Rosa månaden ♥

Oktober närmar sig med stormsteg, redan imorgon får vi vända blad i kalendern! Hösten är här för att stanna också, jag tycker det är supermysigt! Ute ser vi nu hur underbart vår fina natur sakta byter färg, minst sagt ljuvligt!
  Älsklingen verkar dessutom en gång för alla verkligen fått ordning på vedpannan så vi har haft det otroligt varmt och gott här inne hela helgen, nästan för varmt!
 
Som de flesta nu mer känner till brukar oktober kallas för den rosa månaden, den månaden när det trycks på lite extra för att flera ska bidra till forskningen kring bröstcanser. Hemskt nog känner vi nästan alla någon eller "känner någon som känner någon" som är eller har varit drabbad. Min första tanke går till min underbara fd. svärmor som än idag har stor plats i mitt hjärta och betyder mycket för mig. Det kommer hon troligen alltid att göra och inte minst eftersom jag idag helt saknar svärmor. Vi hörs inte så ofta längre men när vi väl hörs av känns det som det var igår vi pratades vid. Det gör mig så varm. Jag är otroligt glad över att min fd. svärmor idag är frisk och mår bra, men hur hade det varit om inte forskningen varit där den är idag? Usch, jag vill inte ens tänka tanken. Så för mig är det såå självklart att stödja rosa bandet- kampanjerna på ett eller annat sätt! 
 
 I år har jag fått nys om detta otroligt fina armbandet som jag längtar efter att få köpa
Det är designat av Matthew Williamson och kommer att säljas på Lindex från och med den 4 oktober för en ynka liten hundrig!
 
Vad tänker du göra för att bidra?
 
Rosa armband Rosa bandet 2013 lindex matthew williamson
1 kommentar