Ner och så upp igen..

 
Igår hade jag en mycket tråkig eftermiddag som satte ordentliga spår i mitt hjärta! Men när man är så där ledsen, sårad och nere då kommer dom smygande..de där små änglarna jag är berikad med i mitt liv..dom jag är otroligt lycklig över.. va vore livet utan alla dessa fina människor jag är omringad av. Fy tusan va jag tycker om er <3
 
Tusen tack alla mina fina vänner för era fina ord och ert stöd när saker och ting känns betyngade. Tack snälla, söta, fina Helena för den fina presenten du överraskade mig och ängeln med, imorgon sa det invigas vid morgongröten!
Tack snälla också till fina Lize-lotte för fin present..det blev såå uppskattad här hemma..gud va ni skämmer bort oss och gud va jag blir lycklig!
 
1 kommentar

Test & vikt

Jag kan nog inte nämnade det tillräcklit många gånger - tiden bara rusar förbi! På bilden ovan är ängeln 6 månader gammal, det känns som om det var igår men nu är hon redan 8,5 månader..vart tar tiden vägen?
 
Igår fick vi hembesök av våran bvc-sköterska och lilla ängeln fick genomgå boel-testet, det gick såklart galant, inge snack om den saken! Vi bjöd på lite fika och fick lite bra information om bland annat säkerhet i hemmet.
Vi fick en kanonbra "cylinder" som ska demostrera ett litet barns strupe med hjälp av den kan man lätt testa och plocka bort saker som är i dreikt kvävningsrisk för ett litet barn. Toppen bra grej ju!
 
Vi fick avsluta med att väga, det är ju alltid lika spännande, jag hade tippat på att ängeln närmat sig 9 kilo men icke.. hon har bara gått upp dryga 140g sen sist vi vägde henne, hon väger alltså nu 8360g
 Jag som alltid är så nojjig över att hon inte går upp, men det är väldigt vanligt att viktuppgången stannar av lite i den här åldern och med tanke på hur aktiv vår lilla tösabit är så är det verkligen inte konstigt att hon stannat av lite..hon är inte ens still när hon sover (det har hon fått från sin pappa yrvädret). Det är ju inte en lugn stund här hemma längre, speciellt inte nu när hon tar sig fram helt obehindrat på golvet och dessutom börjat lära sig att resa sig mot saker, i köket, mot soffbordet, mot soffan, mot stolen, mot hunden, mot aaaallt ^^
 
0 kommentarer

Ingen är så fin som du..


 Min älskade lilla dotter, hon är så fin så jag tror jag smäller av! Tänk va vi lyckades bra! Hon är det bästa vi någosin gjort, utan tvekan!
Det är så sant som det är sagt, man förstår inte kärleken till sina barn förrän man har egna!
 
Imorgon kommer våran bvc-sköterska hit på hembesök, det ska bli mycket trevligt! Det blir vägning och boeltest! Skulle tippa på att ängeln börjar närma sig 9kg nu, men det ska bli mycket spännande och se va siffrorna på vågen visar! :)
 
 
0 kommentarer