Bonusdag! ♡

Ja ni, skottdagen idag då, en bonusdag helt enkelt! 

Vi har hållt oss hemma idag eftersom lillan kräktes igår. Jag hoppas och tror att det bara var på grund av att hon varit så slemmig i halsen men vi tog såklart det säkra före det osäkra och va hemma. Och idag har vi inte haft några symtom på någon magsjuka, peppar, peppar!

Vi har haft full snurr här hemma med lek och pyssel. Vi har såklart också hunnit med lite mys och gos. Dom är så otroligt mysiga mot varandra mina tjejer, jag blir alldeles varm i hjärtat av att se kärleken mellan dom. Jag är verkligen så lyckligt lottad ♡

Ja, som sagt skottdagen idag. Enligt gammal tradition är det ju denna dag man som kvinna ska passa på att fria. Men njaae det är inget för mig..Jag väntar om jag så ska få vänta till the end off days haha! Man lever ju på hoppet säger dom ;)     Är det någon av er som friat på skottdagen kanske? 
1 kommentar

Glassigt ♡

Igår köpte jag med dessa isglassformar från jobbet så idag tänkte vi göra lite glass här hemma.

 Vi har ju åkt på lite förkylning och halsont igen och vad är bättre än glass då? Perfekt när man kan välja smak helt själv. Blir nog säkert någon med lite frysta bär. Mums!

Lillan tycker att det ska bli jättespännande att få göra egen isglass. Vi får se hur det är med tålamodet sen när vi ska stoppa dem i frysen, kan gissa att någon kommer springa och rycka i den där dörren ett par gånger ;) 


Isglassformarna kostar fjuttiga 15:- st på Biltema och finns i fler färger! Det kommer även att komma in i fyr-pack för 33:- Ett hett tips inför sommarens varma dagar!
 En kul grej att ha hemma tycker jag! :)
0 kommentarer

Mys med våra gamlingar ♡


Idag började vi dagen med en tur till dagis för lillan. Hon var jätteledsen när jag lämnade henne och jag känner mig verkligen som världens elakaste människa när jag går därifrån och hon står gråtandes kvar. Jag frågar mig själv tusentals gånger, varför gör jag det här? Jag måste ju inte ens lämna henne. Hon kan ju lika gärna vara hemma med oss. Men så vet jag också att det går över och att hon har roligt där. Men de här hemska lämningarna krossar mitt hjärta. Jag vill bara ta henne i min famn och ta med henne hem igen. Usch. 

 När vi någon timme senare skulle hämta hem henne var de ute och lekte och hon hade så roligt att hon inte ville med hem först. Hon berättade så stolt att hon hade gått balansgång helt själv nere i skogsdungen och klättrat på stenen. Jag vet ju som sagt att hon har roligt där när hon väl kommer igång.

När vi var på väg hemåt frågade lillan om vi kunde åka och hälsa på gammelmormor, självklart, vilken underbar idé. Så sagt och gjort, vi åkte till gammelmormor och hälsade på och där blev vi kvar ända till eftermiddagen. Mamma kom också över och vi åt lunch tillsammans. Sen tittade även gammelfarfar över och fikade med oss. Dom tycker att det är så roligt att få se barnen. Jag känner mig så lyckligt lottad som har mina gamla vid liv, att de får se mina tjejer växa upp, att mina tjejer får en så fin relation till dom. Både min mormor och min farfar står mig väldigt nära och har alltid gjort. Jag älskar dem så otrolig mycket. Det har smittat av sig till mina barn det märks så väl. Lillan ville absolut inte åka hem och hade gärna stannat till sena kvällen. 


Nu ikväll har vi haft tjejernas faster och kusiner på besök. Vi passade ääntligen på att byta julklappar med varandra sent om sider, haha, i februari liksom. Men det har verkligen inte blivit tillfälle tidigare.  Vi fick massor fint! Lyxigt att få öppna paket så här en vanlig fredag.

Imorgon väntar jobb för min del, jag hade såklart mycket hellre myst med familjen men jag vet att det kommer bli kul att komma iväg och träffa mina kollegor också. Hoppas dagarna rullar på fort bara. 

Nu tackar vi för idag! 
Trevlig helg kära ni! ♡

0 kommentarer