Badhuset!

 
 
Här kommer lite suddiga bilder från lilla ängels badhuspremiär idag!!
 
Vi lurade med ängelns farbror Micke på en härlig förmiddag i badhuset! Det blev ett par mysig timmar med bad och fika, något vi verkligen måste göra om snart igen.
 
Ängeln tyckte det var roligt att bada och plaska i den varma barnbasängen, jag blev dock lite bevsiken över att det inte fanns någon typ av "plaskdam" för de allra minsta barnen, det tror jag att ängeln hade älskat ännu lite mer. Men men..hon var ju nöjd över att bada med pappsen och Micke så då får jag va nöjd! En sak är säker, hon är ingen badkruka som sin morsa i alla fall. Hoppas det håller i sig. Bada och simma är ju bra motion!
 
Nu säger vi tack och hej till den här veckan! Nästa vecka bjuder på massor härligheter och dessutom blir ängeln 11-månader på torsdag..crazy!
 
Godnatt!
 
2 kommentarer
Emmy

I Katrineholms badhus finns det flera olika små bassänger där dom små kan sitta och leka. :) Vi har varit där med våran lilla tjej (snart 9 månader) och hon tycker de är jätteroligt!

Svar: Åh, va bra! Tusen tack för tipset, det måste vi absolut testa! Åker ni ofta och badar? :)
Sannapanna

Emmy

Vi går på babysim i kupolen (sjukhuset) som är en gång i veckan. Och sen går vi nån gång ibland till badhuset. Men nu var det längesen pga all julledighet :)