Ettåring ♥

 
I går var det en hel vecka sen lilla ängeln blev ett år..ett helt år! Det är helt galet! Imorgon är datumet som vi fick som BF efter RUL. Första budet var bf 22/2  men hon fick lov att komma tidigare varesig hon ville eller inte som ni flesta redan vet :)
 
Förra helgen gick minst sagt i ett, lördagen firades lillans födelsedag med alla fina vänner, det blev god smörgåstårta och många härliga skratt. En superhärlig kväll och lillan fick otroligt mycket fina presenter.
 
Söndagen - dagen med stort D började vi med att servera vår lilla ettåring bakelse, sång och paket i sängen. Det var minst sagt en överlycklig tjej slog upp ögonen!
 
Vid klockan två kom hela tjocka släkten och jag tror vi var närmare 35 personer här hemma i vår lilla stuga! Vi bestämde oss för att inte dela upp kalset dels för att lillan inte hade orkat och dels för att vi tycker att det kan va kul att släkterna kan få träffa varandra ibland. Det händer ju typ aldrig! Det blev fika med massor tårta, bakelser och kakor. Födelsedagsbarnet fick såklart skära första biten på tårtan ♥
Efter det blev det paketöppning och åter igen fick lillan otroligt mycket fina presnter, kort och pengar!
 Senare på kvällen kom morbror som hade jobbat och efter det dök lillan fina gudmor och Johan upp för att fira lite.
Behöver jag ens nämna att det var en trött liten tjej som slog i hop som ett kort hus i famnen på gudmor under kvällen! ^^
 
 
Tusen tusen tack till alla som uppvaktade vår lilla tjej på hennes första stora dag!
Kärlek till er!
0 kommentarer