Kyrkan ♡

För någon vecka sen tog vi en liten tur och åkte ut och kollade på kyrkan där lillasyster ska döpas om lite mer än en vecka. Lillan är döpt i samma kyrka. 

Varken jag eller älsklingen är döpta här men vi tycker den här kyrkan är fin och har liksom båda fastnat för den. Den är inte så stor och känns mysig men har ändå det där lite pampiga. Den ligger lite idylliskt utanför stan och passar oss perfekt helt enkelt. 

Den här gången va församlingshemmet dessutom ledigt så vi bokade upp det för dopfikat! Jag tror att det kommer att bli toppen! 

När vi skulle åka hem från vårt besök i kyrkan blev lillan ledsen och vi frågade varför.
- men jag ville döpa lillasyster nu svarade hon med besviken röst. Sötnosen va ivrig, hon tyckte nog också att det ska bli mysigt med dop.

I söndags träffade vi ju prästen också, hon va jättetrevlig och verkade kanon. 
Vi gick igenom dopet tillsammas och valde psalmer, känner mig jättenöjd över både val av psalmer och solosånger. Det känns väldigt "vi" över dopet.

Nu i veckan ska jag dra igång allt bak. Det känner jag mig faktiskt lite nervös över, har inte ens bestämt vad vi ska bjuda på, får nästan ont i magen av att tänka på det. Men det blir nog bra ;) 
0 kommentarer