Uppdatering...♡


... jo hej här kommer en liten uppdatering, vi är tillbaka på banan igen, vi är friska! Tack gudarna för det! 🙏 Vi har lite hosta som hänger kvar, men sånt kan man ju dras med hur länge som helst. Tjejerna har varit tillbaka i skolan och Andreas har varit på jobbet idag,  ordningen är med andra ord återställd. 

Jag har försökt fixa och dona lite hemma, hämtat mat jag onlinehandlat osv. Men fyyy helsike vad min kropp har gett upp nu, jag har så fruktansvärt ont i bäckenet och höfterna, jag är heeelt, helt slut. Jag vet inte om det kanske är så att jag bara inte orkar hålla ihop det metall nu när det är så nära, jag har bitit ihop så länge och försökt orka men nu har jag helt tappat det. Jag är så matt både fysiskt och psykiskt. Men snart kommer belöningen, den absolut i särklass bästa man kan tänka sig ❤  Och det är så värt det även om det känns tungt just nu!

Helgen här var lugn, vi har försökt fixa lite smått här hemma och samtidigt gjort allt för att pigga på oss och vila upp oss. Mycket film och mys i soffan blev det.  
  Det märktes på tjejerna att dom varit hemma ett tag och inte haft någon speciell stimulans, nu när dom var pigga igen blev dom väldigt rastlösa. 
Så i lördags åkte vi faktiskt iväg en sväng och gick i skogen, det var såå härligt att komma ut, komma hemifrån. Det blev varken någon lång eller snabb promenad men det var så skönt att bara andas frisk luft och vara ute i naturen. Tjejer var så nöjda, dom plockade både blåbär och lingon och så fikade vi också såklart. Ett riktigt mysigt avslut på lördagen. Och precis vad hela familjen behövde tror jag!Vi pratade om det ute i skogen - Tänk, det kanske är våran sista skogspromenad som fyra i familjen, nästa gång har vi troligtvis bebis på utsidan och är 
F E M i familjen.. såååå underbart och än så länge såå overkligt ... tror inte man kan ta in det riktigt förrän bebis är ute och ligger i ens famn. Det känns så långt bort men ändå så nära. Ååå jag är sååå nyfiken på vem som gömmer sig där inne, vem är du lilla knyte?
 
Vad tror ni nu då, är det en liten lillasyster eller en liten lillebror som gömmer sig där inne?  
Tänk, snart vet vi 😍


Igår var vi ute en sväng i stallet på morgonen och efter det var jag så slut att jag sov i fyra timmar, kändes så välbehövligt! Ändå hade jag lätt att somna i går kväll och sov faktiskt riktigt bra i natt med bara ett par vändor på toa. Tror ni kroppen tvingar mig att vilar upp sig för det som komma skall kanske? 
 Aa kroppen känns rätt redo faktiskt.

Det var en liten uppdatering från oss, tack alla fina ni som hört av er med kryahälsningar och alla som hjälpt oss praktiskt med saker vi inte kunnat lösa själva när vi varit sjuka, ni är bäst 🙏❤

Ha en fin vecka nu alla där ute!

👇❤✏🙏0 kommentarer