Mitt i veckan..♡


Igår fick jag blommor av min älskling, fråga mig inte vad jag gjort för att förtjäna det mitt i veckan för jag har ingen aning! ;) Men jag älskar ju att få blommor så ♡

Idag vaknade vi upp till en jobbig dag med anfall hos Ticko, det var ett "litet" anfall och därför fortsätter jag att oroa mig över att det kommer att komma fler. Det är så oroligt jobbigt psykiskt. Jag vet att han själv inte mår dåligt av själva anfallen men han är ändå till åren nu så att han ska klara av anfallen känns inte längre lika självklart och det är fruktansvärt jobbigt. Jag vet mycket väl att han inte kommer att leva föralltid men han är för pigg för att lämna oss redan. Jag ber till alla högre makter som finns att han faktiskt ska få lämna oss på grund av ålder när den tiden är kommen och inte av den här hemska sjukdomen. 

Att vara själv med barnen när anfallen kommer är lite utav en mardröm. Man behöver vara överallt samtidigt. Snälla håll tummarna för att det inte blir fler nu. Vi kan ju dessvärre inte göra så mycket åt saken, anfallen kommer när dom kommer varesig vi vill eller inte.

Jag ska åka och jobba ikväll så mormor och morfar ska passa tjejerna någon timme tills Andreas kommer hem. Jag kommer mest troligt gå och ha ont i magen hela kvällen och oroa mig för hur det går hemma. Usch och fy.

Nej nu ska jag njuta av lite tid med alla mina älsklingar ♡ 
1 kommentar