Jobb och hästar..Igår var det dags för jobb igen..Härligt, kände mig laddad till max. La matta i en hall på nytt massonitegolv, och jajemen det sitter kvar, jag kan det fortfarande ^^

Vid sex-tiden åkte jag ut till Susanna, hängde med henne på hoppträning. Dom var så himla duktiga och allt gick superbra.Lastningen gick som en dans!!
 Hade en otroligt rolig kväll och va inte hemma förrän efter halv elva.
I helgen hänger hon förhoppningsvis med ut till mitt yrväder. Hur kul som helst. Vi planerar också att kanske låna ridhuset där ute och träna ihop bara hon och jag..behöver ju smyga igång lite. ^^ Är så glad att hon peppar mig..det behöver jag!!
Som sagt jag hade verkligen en kanonkväll, trivs så bra ihop med Susanna, hon är så härlig.

Idag vart det jobb utanför Malmköping, jag och kollegan rev ut ett laminatgolv och la därefter in ett nytt. Gick lite segt då vi var tvugna att flytta möbler vart efter hela tiden, jag vill ju bara köra på ju!!
Efter jobbet vart det hem och byta om och sen vart det stallet. Adines nya häst kom idag, superspännande. Han var verkligen jättefin! Så nu ska vi försöka ta oss ner till ridbanan nästa vecka, kanske hitta nån att träna lite lätt för, superskoj!!

Red ut en sväng med Haminja, vädret var verkligen strålande och det var ljust ute till och med när jag åkte hemmåt. Mammsen hängde med mig och gick med hundarna medan jag red. Skönt att dom också fick lite motion.

Idag var Minja riktig fin och lugn. Lite stel i vänstersidan, blir bra om vi får träna lite vänstervarv på bana nu.

Känner mig riktigt taggad att komma igång nu, jag ber till allt gott som finns att benen ska hålla nu..Inga mer svullnader..peppar,peppar!

Imorgon blir det jobb igen och sen blir det till att hålla kurs.. Känns som en superhärlig vecka!

Nu måste jag sova..känner att min kropp kräver vila!

1 kommentar