Tänk att så lite kan göra så mycket

Förra veckan när jag var hemma och vabade blev jag som vanligt rastlöst och drog igång med massor fix här hemma (till Andreas stora förskräckelse, haha)
   Bland annat fick jag för mig att jag skulle byta ut det stora tråkiga linneskåpet i sovrummet. Sagt och gjort. Jag drog till Ikea och köpte ett avlastningsbord istället. Och eftersom jag ändå var i farten och gjorde om så klickade jag hem lite nya posters till väggarna och beställde nya lampor. 

Nu är det mesta på plats och jag är så nöjd. Hela sovrummet känns så mycket luftigare. Tänk ändå att så lite kan göra så mycket!! 
  Egentligen skulle jag vilja måla om väggarna i sovrummet också, tapeten har ju ändå suttit där i säkert 7 år så det känns som det är dags men då skulle nog Andreas gå i taket på riktigt så jag får nog smyga fram det lite så småningom, hehe!  Meeen..Känner jag mig själv rätt så åker jag bara o köper färg en vacker dag, kanske en vabdag när jag har tråkigt och så drar jag igång  ;) 

Men nytt golv är ändå prio, så det ska vi ta tag i så fort vi får lite pengar över. Det ska bli samma golv i sovrummet som vi har i resten av huset!!

Så här kommer det se ut tills vidare iallafall  
Lite småfix kvar såklart men det är väl sånt man kan hålla på med i evigheter. Iallafall jag.. flyttar saker fram och tillbaka, ställer fram, tar bort, köper nytt, gör om.. ja ni vet.. en evighetsprocedur. 

Jag är så lycklig över att jag äntligen fick mina EOS som jag så länge har drömt om, dom passade verkligen in i vårat sovrum. Nu ska jag bara övertala Andreas om att vi behöver en till taket också så vi kan byta ut den snea och vinda kristallkronan som hänger där i dag, men som sagt jag får smyga fram lite i taget ;)


Blev det fint tycker ni? 0 kommentarer