Två månader ♡


I lördags blev våran minsta lilla prinsessa två månader! TVÅ MÅNADER! Herregud! Och igår blev hon nio veckor. 

Nu händer det mycket i den där lilla kroppen och vi har laddat ner en app för att lättare följa lillasysters olika utvecklingssteg. Supernyttig läsning tycker jag! Vi tar tacksam emot tips på fler appar eller sidor där man kan följa barnets olika faser. Vad har ni andvänt för appar?

Appen som vi har laddat ner heter Gravidkalender & babyapp från babygruppen.

Lillasyster fortsätter att vara glad och nöjd för det mesta. Det känns verkligen att det börjar utvecklas en liten egen personlighet i det där lilla, lilla barnet. Och det känns som om vi börjat lära känna vår lilla bebis nu. 
    Häromdagen fick vi se ett väl utfört försök av lillasyster att vända sig från rygg till mage, det ni! Hon kom nästan runt. Lite tackvare vår mjuka säng såklart men vi är ändå mycket imponerande! 

Jollrar och ger ljud ifrån sig gör hon också allt mer ofta nu. Det är ju så otroligt sött. Och då ska vi inte tala om alla dessa sockersöta leenden hon bjuder på ♡ 

Utseendemässigt blir hon bara mer och mer lik storasyster för varje dag som går. Ska försöka leta fram lite bilder på när storasyster var i samma ålder som lillasyster är nu. Mina fina tjejer ♡  
Tror nog inte att man kan hitta en stoltare och malligare mamma än jag! ;)
0 kommentarer