Dåligt läge ♡

Alltså fytusan va trött jag är på att vi är sjuka tamejtusan jämt. Det är ju minst en gång i månaden som någon i familjen är sjuk. Det kan tusan inte vara möjligt att vi ska behöva vara sjuka så här ofta.


I lördags när jag jobbade var tjejerna hos mormor och morfar och där efter maten kräktes Mira. Och sen har det vandrat på. Mira var piggare i måndags men under natten till tisdagen brakade magsjukan lös för Moa-Louise.
  Jag trodde verkligen att jag skulle få klara mig eftersom jag inte känt av någonting alls. Men icke... Det enda jag önskade var att få jobba min sista dag på Biltema och få avsluta med flaggan i topp i min älskade bistro och säga hejdå ordentligt till alla mina fina kollegor men nej med min vanliga tur så hur kunde jag förvänta mig något annat. Strax innan sex igår morse fick jag rusa till toan för att kräkas. Så det var bara att ringa och meddela jobbet att jag inte skulle komma min sista dag. Sjukt tråkigt! 

Andreas är som vanligt den som klarat sig bäst, han verkar ha bäst immunförsvar av oss i familjen. Men ingen av oss har sluppit undan. Alla har vi varit dåliga mer eller mindre den här veckan.  

Och som om det inte vore nog att jag missade min sista dag på Biltema så missade vi idag firandet av min älskade pappa som fyller 60 år idag också..fyfasen ibland känns livet bra jäkla hårt. Men men, Det finns ju inte så mycket man kan göra åt det...

Idag har vi iallafall börjat se ljuset i tunneln igen om imorgon räknar vi med att vi alla borde kunna klassas som friska. Något annat går jag inte med på för nu är jag trött på allt vad sjukdomar heter.


Nu ska jag sova till mig lite extra energi för morgondagen.

Tack o godnatt! 

0 kommentarer