Årets julmarknad ♡



Förra fredagen var vi på Julitas julmarknad, det är ju lite tradition för oss och förra året blev det ju ingen marknad så vi var helt klart extra taggade i år. 
 Vi åkte direkt efter att tjejerna slutat skolan och vi hade otrolig tur med vädret och även tur med att det inte var så mycket folk. 

Vi strosade runt ett par timmar. Vi provsmakade massor gott och handlade med oss lite. Tjejerna fick välja lite godis, vi köpte lite glögg och annat gott vi ska spara undan till jul 🎄 och så köpte vi som varje år en julkärve till fåglarna i vinter 🌾🐦

Här kommer lite bilder från våran fina eftermiddag ♡







Neo låg nöjd i vagnen hela tiden, hittills har det varit så otroligt lätt att ha med honom, han gillar verkligen att ligga och mysa i vagnen. Hoppas verkligen det kommer hålla i sig. Vi tycker ju om att kunna göra utflykter och har inte behövt begränsa oss när tjejerna va små så vi hoppas såklart att lillebror kommer ha lika lätt att haka på. 



  Så nu har längtan till julen börjat gro, julmarknaden brukar vara startskottet för det. 
Jag hoppas av hela mitt hjärta att den här julen kan bli lite mer normal, att vi har möjlighet att fira julen med våra nära och kära på ett mer normalt och traditionellt sätt. 

Vi har faktiskt redan köpt en del julklappar, i år är vi verkligen ute i god tid för en gångs skull. Hoppas på att hinna klart med allt utan stress i år. Jag vill hinna med att njuta av alla förberedelser inför jul nu när jag har lyxen att gå hemma. 

Har du köpt någon julklapp ännu?

Ha det fint kära vänner!
👇❤✏🙏

0 kommentarer