Who cares?

If they say
Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
It flickers, flickers
Who cares when someone's time runs out?
If a moment is all we are
We're quicker, quicker
Who cares if one more light goes out?
Well I do

Igår kväll nåddes jag av det tråkiga jävla nyheten och hela dagen idag har jag känt mig lite sorgsen....

Jag och min syster lyssnade väldigt mycket på Linkin park under tiden vi båda fortfarande bodde hemma. Ett band som vi båda verkligen gillade när vi i övrigt ofta tyckte väldigt olika om musik. Men det var faktiskt min syster som presenterade dem för mig. Och det fanns någonting som fick mig att fastna för dem.

När jag och Andreas flyttade ihop och gick igenom våra skivsamlingar var Hybrid Theory  en av de få skivor vi hade båda två. Andreas är väl inget större fan av deras musik direkt och jag har väl lyssnat lite till och från under årens lopp. Jag hade nästa  glömt bort dom men när jag fick höra att dom var ett av banden som skulle spela på Bråvalla fick jag upp ögonen lite för dem igen och är totalt såld på deras album One more light som har spelats nonstop i mina lurar de senaste veckorna. 

Det är bara tre veckor sedan vi såg dem ösa kärlek på sina fans på Bråvalla. Nu kommer vi aldrig mer få se dem och jag tycker fan att det är jävligt, jävla sorgligt. Jag är ändå sjukt glad att vi hann få se dem och det fantastiska framträdandet dom bjöd på där och då kommer leva kvar länge i mitt minne.

Vila i frid 
Chester Bennington

0 kommentarer