Regn och sol... ♡


Helgen har dundrat på i rasande fart som vanligt..

Jag däremot dundrar inte direkt på, jag försöker stappla mig fram med kryckorna bäst det går men det är tungt emellanåt, jag saknar liksom helt motoriken i foten och i varje steg får jag anstränga mig för att gå ordentligt och få med mig foten. Det funkar bara korta stunder sen svullnar foten upp. Det är frustrerande för jag vill att det ska bli lättare och lättare men det känns som det är en bra bit kvar innan det kommer kännas just lätt. Men jag tar mig iallafall fram. Skam den som ger sig!!  Igår var jag till och med inne på Ica och var med och handlade för första gången på väldigt länge, det tog sin lilla tid men ändå skönt att få känna sig lite med delaktig i vardagen igen.

Både igår och idag har vi hängt i stallet, jag kan ju inte göra så mycket annat än att sitta och titta på men tjejerna och Andreas är så jäkla duktiga och fixar med allt. Världens bästa familj ♡♡♡

I morse åkte Andreas och släppte ut hästarna och mockade alla boxar, hur underbar är han? ♡

På förmiddagen åkte Moa-Louise iväg på kalas hos en klasskompis, så Mira fick roa sig en stund i poolen medan jag låg brevid på soffan ute i solen. Andreas kämpade på ute och hann snickra lite nu när vädret äntligen var lite fint!!
  På eftermiddagen blev vädret sämre och regnet öste ner stundvis. Det blev ett par timmars soffhäng innan det äntligen blev uppehåll så vi kunde åka ut till stallet så tjejerna fick rida. Det blev därmed en väldigt sen kväll i stallet och klockan hann bli närmre 22 innan vi sagt godnatt till hästarna och styrde hemåt. Men vad gör väl det, vi är ju lediga imorgon ♡



Nu sover resten av familjen, regnet smattrar på utanför igen och jag ska också försöka sova lite nu. Imorgon ska vi åka och hälsa på min syster och hennes lilla familj så då måste vi vara utvilade, så nu åker foten upp i högläge, huvudet på kudden och tack och godnatt!! 



0 kommentarer