Årets första dopp!Kände mig inte på hugget när jag kom hem idag. Så jag och älsklingen tog vovvarna och åkte ut till vårat favorit ställe i skogen för första gången i år. Mysigt! Det var verkligen precis vad jag behövde.

Ticko tog årets första dopp..han tyckte nog det var en aning kallt för han gick inte i längre än att han slapp bli blöt om lilla magen..sötnos!Såå mysigt!!
Och som sagt precis vad jag behövde. Just nu åker hela mitt känsloliv berg-o-dal-bana det känns som jag kan gråta för minsta lilla och jag har ingen aning om varför. Jag känner mig inte ledsen, inte alls..kanske bara en aning skör. Mycket snurrar i mitt lilla huvud just nu vill jag lova! ^^

Idag började jag klockan 06.00, ganska stressig morgon men sen har dagen bara susat förbi. Jag trivs med att jobba..mycket! Förra månaden lyckades jag skrapa ihop 211 timmar ;) 
Märks det att jag trivs med mitt jobb? ^^ Jag vet att jag tjänar mindre än innan, alla tjatar.. men för mig känns det värt det..just nu iallafall. Jag har min utbildning, mitt yrkesbevis som jag är grymt stolt över och det kan ingen någonsin ta ifrån mig men just nu vill jag göra det här! Jag har dessutom som jag nämt tidigare en grymt bra chef som bryr sig och ställer upp, inget jag varit bortskämd i mitt tidigare arbestliv.


Imorgon skulle jag egentligen varit ledig vilket jag faktiskt sett fram emot men nu blir det inte så som det verkar!
Men det går ann,jag ska ju jobba med lillis så!!

Dagens största incident inträffade när jag klämde tummen skapligt i toadörren på jobbet ibland är jag verkligen lite för snabb för mitt eget bästa..Gaaah va klantigt! För första gången i mitt liv har jag fått en blå nagel och tummen är blå på insidan också..Ajajajfan!

Nehe..nu ska jag kura ner i soffan och i morgon ska jag fan sova länge..!

Kärlek från mig till alla som behöver!

1 kommentar
Sandra

Pengar är inte allt när det gäller jobb, man ska trivas o vilja gå dit också!! Tycker det är bra att det är så för dig!! Vi kanske kan försöka få till en promenad någon dag??Hur ser nästa vecka ut för dig?? Kram sandra