Måndag & kvällsritt ♡


Måndag igen och ny vecka, tänk att det bara är två veckor kvar till jul nu. December har gått så rasande fort hittills och det lär väl antagligen fortsätta i det här tempot.

Idag efter jobb och dagis bar det av till stallet, tjejerna käkade kvällsmat där ute medan vi fixade stallet och sen blev det ridning i mörkret med pannlampa. Båda tjejerna är så otroligt duktiga, dom utvecklas så mycket hela tiden. Idag fick dom rida lite slalom mellan koner och öva på att stanna mellan koner. Vi kämpade på så gott det gick i mörkret.

Men.. jag har ju faktiskt inte presenterat vårat senaste tillskott ordentligt kom jag på.

Här är hon den vita lilla ponnyn som flyttade hem till oss och rakt in i våra hjärtan för lite drygt en månad sedan. 

Ett fyraårigt sto som vi kallar för Mysan. Hos sin förra ägare kallades hon för Mini men det skulle bli lite ironiskt hos oss då hon är näst störst i flocken, haha! 
Hon är en liten utmaning för oss allihopa men som vi tycker om henne allra redan. Just nu handlar allt om att lära känna varandra och få en så fin relation som det bara går. Tjejerna älskar henne verkligen och Moa-Louise säger att hon nog är en enhörning egentligen ♡
  Till våren är tanken att tjejerna ska få börja ta lite lektioner med henne och vem vet kanske ger vi oss så småningom ut på en och annan tävling. Moa-Louise drömmer ju om att börja hopptävla, så som moster gör! 

Visst är hon fin, våran lilla Mysan ♡

Efter stallet blev det duschen och bums i säng för tjejerna. Vi fixade iordning allt för morgondagen, tjejerna ska nämligen lussa redan imorgon på dagis men då bara för byns pensionärer. Så det skulle strykas linnen och plockas fram kronor och ljus och allt det som hör till. Moa-Louise vill vara både tärna och Lucia och Mira önskade att få vara pepparkaka i år. På torsdag morgon ska vi äntligen få se dom lussa och det ska bli så himla mysigt, jag längtar verkligen. 

Nu ska jag ta och avrunda den här kvällen.
Imorgon åker Andreas på kurs igen och jag ska lyckas rodda själv med allt här hemma, vi får ser hur det går med det men jag har en känsla av att det kan vara en fördel att vara så utvilad som möjligt. ;)

Så..Tack o godnatt! 


0 kommentarer