Nu då.. ♡

Måndag igen, vart tar veckorna vägen? 

Idag har jag och tjejerna varit hemma, jag skulle egentligen ha bytt min den här lediga måndagen till fredag som är en klämdag men nu fick det bli en sjukdag idag istället..så tråkigt! 

Men idag känner vi oss nog allihopa mycket, mycket piggare. Så imorgon kör vi på jobb och dagis igen. Ska bli superskönt!! 

Måndagar här hemma har ju blivit lite utav en städ- och tvättdag och idag var inget undantag. Jag har hunnit och orkat börja tvätta upp och packa ner alla vinterkläder skönt att få undan dem nu när sommaren verkar vara här på riktigt. 
 Dammsugaren har tuffat runt hela dagen i princip, alltså jag älskar våran robotdammsugare förstår inte hur jag någonsin klarat mig utan en ;)

Jag hade en plan att börja på att putsa köksfönstrena också men där tog både ork och lust slut helt enkelt. Det får bli en annan dag helt enkelt.

Ikväll har vi haft sällskap av Niclas och grabbarna har kört på ute med grusgången. Det kommer bli så jäkla bra när det är klart. Det är en del jobb kvar men snart så!!

Jag låg på latsidan när det kom till kvällsmat så idag fick det bli pizza rätt och slätt. Sen avslutade vi arbetet med fika ute på verandan. Är det inte fantastiskt att kunna sitta ute så här på kvällarna!? Hoppas det fina vädret håller i sig nu!

Nu har jag fipplat en stund och fått ordning på min nya jobbtelefonen så nu känner jag mig superredo för en ny arbetsvecka imorgon, den blir ju bara två dagar lång för min del men jag lär ha träningsvärk för det. Haha! 

Nää nu är det dags att få några timmars välbehövlig sömn.

Tjing! 

0 kommentarer