Ja, lyckan kommer, lyckan går ♡

Livet har verkligen sina upp- och nedgångar..för alla..Inte bara för mig. Det är bara att acceptera för det är så livet är. Ibland är det svårt att se ljuset i tunneln som är så där otroligt lång och mörk. Men när man minst anar är det där mörka långt, långt borta och känns så avlägset. Ja det är väl precis det här som är livet. Och de sägs att man inte får mer prövningar än man klarar av..men helt ärligt, ibland undrar man.


För fem år sedan hade jag och Andreas en av de mörkaste dagarna i våra liv. Vi hade under några dagars tid gått från total lycka till att kastas mellan hopp och förtvivlan.

Vi hade några dagar tidigare fått det mest glädjande besked man kan tänka sig, vi väntade tillökning och inte bara ett glädjande besked, utan dubbel lycka..som bara några dagar senare, ja faktiskt just idag för fem år sedan, slutade i dubbel sorg.

Inte kunde jag där och då ens föreställa mig att jag fem år senare skulle vara mamma till inte bara en utan två helt fantastiska prinsessor. Allt som då kändes så mörkt, all rädsla, alla den sorg som den dagen för fem år sedan innehöll, känns i hjärtat än idag. Men allt kanske har en mening? 

Det absolut bästa som någonsin har hänt mig är mina barn. Och kärleken jag känner till dom är omöjlig att beskriva. Dom är meningen med mitt liv.

Klart att jag än idag kan fundera över hur livet hade sett ut om vi fått behålla våra tvillingbebisar. Men idag är jag otroligt lycklig över vad jag har. Jag är rik. Min högsta önskan i livet gick i uppfyllelse - jag är mamma till två fantastisk barn.

Ja att jag skulle ha de liv jag lever idag var för mig omöjligt att se mitt i sorgen för fem år sedan.

Tack livet för vad du har gett mig ♡

Jag vill också skicka all kärlek jag kan till alla er som går igenom eller har gått igenom samma sak som vi. Ibland är livet fan bara lite för grymt ♡♡♡

Inlägget jag skrev om det här för fem år sedan finner ni här
0 kommentarer