Luciafirande och julgranskulor

Igår startade vi dagen tidigt med Luciafirande på dagis. Tjejerna var såå duktiga och jag är såå stolt! Moa-Louise sjöng högt och fint med i alla låtar som dom så länge har övat på. Mira hakade på så gott hon kunde men var nog rätt så förundrad över att det var så mycket folk där. 

  Både jag och Andreas hade tagit ledigt igår, dels för att slippa stressa iväg till jobben direkt efter luciafirandet men också för att få en mysig dag tillsammans. Och till tjejernas stora glädje kom både mormor och Niclas med och kollade på luciatåget. Det blev en riktigt mysig start på dagen. 


När lussandet var över åkte vi hemåt, bytte om, packade in oss i bilen och styrde mot Örebro för lite inhandling av julklappar.


  Vi startade på ikea där vi också käkade lunch och avslutade shoppingen på Marieberg. Jag känner mig så gott som klar med de flesta klapparna nu, jag började faktiskt extremt tidigt i år vilket nu känns otroligt skönt. Det blir ganska småskaligt med julklappar för oss i år, julklappsbudgeten blev helt enkelt inte så väl tilltagen som man önskat tyvärr. Men var är det man brukar säga - det är tanken som räknas, va!? :) 

På vägen hem stannade vi till vid sköllersta och köpte på oss ett par kilo av både prinskorv och köttbullar så nu är den första julmaten inhandlad också, det känns konstigt att vara ute i så god tid.. men.. Haha.. det blir väl lika stressigt för det dagarna innan jul..

Igår kväll fick granen äntligen krypa fram ur sin gömma i garaget och tjejerna hjälptes åt att pynta den så fin. Nu känner man julkänslan i hela kroppen, såå mysigt! Det är snart bara en vecka kvar !!! 

Tjing!

0 kommentarer