Test & vikt

Jag kan nog inte nämnade det tillräcklit många gånger - tiden bara rusar förbi! På bilden ovan är ängeln 6 månader gammal, det känns som om det var igår men nu är hon redan 8,5 månader..vart tar tiden vägen?
 
Igår fick vi hembesök av våran bvc-sköterska och lilla ängeln fick genomgå boel-testet, det gick såklart galant, inge snack om den saken! Vi bjöd på lite fika och fick lite bra information om bland annat säkerhet i hemmet.
Vi fick en kanonbra "cylinder" som ska demostrera ett litet barns strupe med hjälp av den kan man lätt testa och plocka bort saker som är i dreikt kvävningsrisk för ett litet barn. Toppen bra grej ju!
 
Vi fick avsluta med att väga, det är ju alltid lika spännande, jag hade tippat på att ängeln närmat sig 9 kilo men icke.. hon har bara gått upp dryga 140g sen sist vi vägde henne, hon väger alltså nu 8360g
 Jag som alltid är så nojjig över att hon inte går upp, men det är väldigt vanligt att viktuppgången stannar av lite i den här åldern och med tanke på hur aktiv vår lilla tösabit är så är det verkligen inte konstigt att hon stannat av lite..hon är inte ens still när hon sover (det har hon fått från sin pappa yrvädret). Det är ju inte en lugn stund här hemma längre, speciellt inte nu när hon tar sig fram helt obehindrat på golvet och dessutom börjat lära sig att resa sig mot saker, i köket, mot soffbordet, mot soffan, mot stolen, mot hunden, mot aaaallt ^^
 
0 kommentarer